2009 m. gruodžio 15 d., antradienis

Kalėdiniai iššūkiai / Challenge for christmas

Nemėgstu masinės geros nuotaikos dėl įvaizdžio, nukrautų stalų ir tų žibančių plastikinių eglučių. Brrr!! Ir dar: maži stebuklai = didelės išlaidos. Pamiršote?
Taip, šiandien ir aš apie Kalėdas. Pačią mieliausią ir laukiamiausią metų šventę, nepaisant visų ją lydinčių blogybių. Mano iššūkis – nepersivalgyti ir nepersigerti šilto Kalėdinio vyno, sumažinti kasmetinę išlaidų eilutę, pralenkti masinės psichozės centrus ir pamėginti suteikti mylimiems žmonėms po tą “stebuklą”.

Jau gana seniai žinojau, jog savo mergaitėms – puseserei ir draugei - siūsiu po rankinę. Pagaliau galiu pasakyti: "Padaryta!"

Rankinę puseserei pasiuvau prieš daugiau nei mėnėsį. O kokia ji turi būti, sugalvojau dar rudens pabaigoje, Kryme kartu leidžiant atostogas. Turbūt todėl modelis ne visai žiemiškas. Bet juk ir žiemą smagu kažkas gaivaus?



Didžiausia bėda ta, jog šitaip ilgai laikyti mielą daiktą spintoje labai sunku. Labai. Porą kart nusidėjau. Testavau ar tvirta, taip aš vadinu šį „reikalą“. Išvados: didelė, talpi, miela, patogia pinta rankena ir pakankamai lengvai derinama.



Antąją, skirtą draugei, pabaigiau sekmadienį. Labai panaši, tik aukštesnė, didesnė ir talpesnė. Ir juoda - nes būtent tokios neturi. Tikiuosi, jog bus nesunkiai priderinta ir mylima.




My challenge for this Christmas is not to eat too much, not to drink too much, avoid all the crowded places and give a little miracle for everyone I love. And here is something, what I hope will make happy two people – my cousin and my oldest and best friend.
First bag was finished more then a month ago. It was inspired by my summer vacation with cousin. And I couldn’t resist using it for a few times… I know, it’s bad!
Second one was finished this Sunday. Again big, soft and a bit shapeless. And dark, - my friend needs big dark handbag.

Rūta

2 komentarai (-ų):

julia rašė...

Great bags! I love the colors, and the shape you are using is really unique! Plus they look very comfy to wear!

Rūta rašė...

Thanks, nice to hear that you like them!