2009 m. gruodžio 23 d., trečiadienis

Paskutinė dovana / The last gift

Vakar pagaliau baigta Kalėdinių dovanų ruošimo procedūra ir visos fantazijos sutelktos į persivalgymo dalį: kaip kepsiu šokoladinį pyragą ir kūčiukus, išpjautinę slyvų padaže, darysiu firmines obuolių salotas ir sumuštinius su mėlynuoju sūriu ir alyvuogėmis.. Stop stop – ketvirtadienį darbą baigiu ketvirtą valandą! Bet ne apie tai.

Paskutiniąja dovana netikėtai tapo dar vienas rankinukas. Dovana draugei. Iš pradžių turėjau kitokią idėją, bet n-tajį kartą apėjus parduotuves susitaikiau su mintimi, jog reikia plano B. Geriausias planas B yra rankinukas.
Pasiuvau sekmadienį. Mielas iš minkštutėlės odos. Rankena ilga, permetus tik per petį rankinė “pakimba” šiek tiek žemiau klubų. Tiesa, nesu šimtu procentų tikra dėl rankinės ir draugės “energetinių laukų” sutapimo… Bet mintis ir buvo padovanoti tai, ko pati sau galbūt nepirktų. Tikiuosi, jog labai neprašoviau.


Christmas gift packing was finally finished yesterday. And here is the last gift – a bag for my friend. I made it on Sunday, after realizing that plan A for the gift will not succeed. Can it be a better plan B then bag? Hope my friend will like it, as I was trying to make something a bit different then she would choose herself.

Rūta

1 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

Šita man pati gražiausia.