2010 m. balandžio 2 d., penktadienis

Bad Habits / Blogi Įpročiai

  There‘s one thing my mother tried to teach me not to do to make my life easier, but obviously didn’t succeed. I always think about my outfit before getting asleep in the evening, but always change my mind in the morning. Dressing is my last “procedure”, and usually 10 minutes before the time we need to leave home, I’m still standing in front of my closet with bathrobe, pulling out all the clothes. And the only reason why I ever was and probably will be late to somewhere – I can’t find what to wear! Am I the only like this?
  So this was also an outfit of “5 minutes to decide”. Yes, I don’t see (and luckily my coworkers don’t too) problem in wearing that pink tights at job.
  I made this thick cotton mini skirt few weeks ago, just after saying I won’t be making more of them. But I really needed blue skirt!
 
  Vaikystėje mama mokė, jog drabužius rytdienai reikia susirasti iš vakaro. Deja, į tolesnį gyvenimą šis įprotis nepersikėlė ir kiekveiną rytą likus 10-iai minučių iki išėjimo visdar apsirengusi chalatu iš spintos paniškai verčiu drabužius. Ir tai yra bene vienintelė priežastis, kodėl kadanors kurnors vėlavau – nes nesugebėjau greitai išsirinkti aprangos. Aš aš viena tokia nenormali?
  Taigi šis vakarykštis derinys irgi buvo 5 paskutinių minučių sprendimas. Taip taip, rūūūūžavos pėdkelnės į darbą. Sijoną pasiuvau prieš porą savaičių, praktiškai iškart po pasižadėjimo daugiau šio modelio nesiūti. Bet man labai reikėjo mėlyno sijono!

Rūta

23 komentarai (-ų):

Ramunė rašė...

Oi, žinok, ne tu viena rytais tokia. Aš praktiškai kiekvieną rytą taip elgiuosi, o grįžusi iš darbo iš visų kambarių surinkinėju rūbus atgal į spintą. Blogas įprotis, bet kitaip neišeina. Retai vakarais susidėlioju visą rytdienos derinį.
O atrodai kaip visada labai labai gražiai! :)

Rūta rašė...

Na taip: faktas, jog grįžus namo reikia susirinkti viska, ką išvertem, turbūt yra viena pagrindinių priežasčių, kodėl visgi tikrai būtų gerai pakeisti šį įprotį. Na ir tas nuolatinis vėlavimas..
Dėkui Ramune! =')

Anonimiškas rašė...

Oj... Čia ir mano amžina bėda:) Ilgai neužmiegu, galvoju ką apsirengsiu, o ryte jau nenoriu rengtis tuo, ką buvau sugalvojus. Arba oras pasirodo netinkamas:) Ir taip nuolat:)))

Šarūnė rašė...

Tikrai tu ne viena iš vakaro nepasiruoši drabužių. Jei taip atsitinka (labai retai) labai ryte savimi džiaugiosi, tada lieka laiko dar kavai :)

O man rodo raudonas pėdkelnes, ne rūūūžavas :)Bet kokiu atveju, spalvos - gražu, ypač tokiai gražiai merginai.
Ech, kaip norėčiau siūti sau, ir tai ką noriu. Visai tam neturiu laiko, vis kitiems... o ir grožis nebe tas :DD

Anonimiškas rašė...

I love the tights with the blue skirt and yellow scarf, very colourful.

Alviana rašė...

i think that is sooo fashionable. i love all the pop of colors. and u look so pretty :)

Anonimiškas rašė...

i never thought of that colour combo, it works!! love how you work the block of colours :)

mirattes rašė...

Aš tai irgi tokia pati ir nesvarbu, kad drabužius susiruošiu iš vakaro, vistiek ryte jau būnu persigalvojusi :) bet maniau čia aš viena tokia...
Puikiai atrodo spalvos, viskas tau labai tinka.

Vigilija rašė...

O aš visada drabužius pasiruošiu iš vakaro :))) Irgi mama mokė, bet išmokė gerai :D Labai patogu, juk tuomet galima ryte ilgiau pamiegoti.
Geras darbas, jei galima su rožinėm pėdkelnėm lakioti!
Beje, kur gi čia taip nuostabiai šilta? Net pavydu :D

Cecili rašė...

Such a cute outfit, I love it!

Feline rašė...

tavo apranga visada atgaiva akims :) giriu giriu ir dar kartą giriu!

Hunter rašė...

Love at first sight. For sure.

t rašė...

Funky colour combination! :)

http://initialed.blogspot.com

E rašė...

I'm not sure I can express how much I love the mini skirt with the over-sized scarf. Love!

Lauren Leggatt rašė...

ahh Ruta! you have amazing style. that yellow scarf is absolutley to DIE for! Im lovin it.

Rūta rašė...

Anonimiškas, mirattes – dėkui, matau daug yra tokių neapsisprendėlių.

Šarūne – būtent dėl to atsikėlusi iš pradžių „sutvarkau“ visus kitus darbus ir tik po to rengiuosi: jei iškart pradėčiau kuistis spintoje, pusryčių niekada nematyčiau. O Pėdkelnės tokios rūžavos kokios tik begali būti.

Feline – =)

Helen In Elegance, Alviana, Nic Nic, Cecili, Hunter, t, Elizabeth, the perfect pear – thanks!!! It wasn‘t planed color combination, so nice to hear that it really works. The scarf is my favorite at the moment. And I will deffinitelly try pink+blue in future.

Vigi – žemai lenkiu galvą. Šiaip esu vuturys ir keltis ryte įprastu metu man nėra problema. Bėda ta, jog to susiplanuoto laiko paskutinę akimirką neušžtenka. Kita vertus, daugumą „geriausių“ ar labiausiai netikėtų derinių gimsta būtent staiga kąžką pamačius, o ne tada kai kruopščiai galvoje vartau spintos turinį..
O nuotraukos Vilniuje darytos. Nėra laaabai šilta, bet porąkart šviečiant saulei jau pavyko nusimesti paltą ir pakeisti storu šiltu megztiniu.

Katya rašė...

Very pretty!

EvaForeva rašė...

I love the last two photos - they remind me so much of Minsk.

Doris Anne rašė...

So pretty! I love the color blocking.

Anonimiškas rašė...

I really recognize your story... I do it too, I cannot stick to the plans I made in my bed, the night before, in the morning I stand before my closet and have difficulties to decide what to wear. It has to go with my mood-of-the-day, I guess.
Love your outfit. I'm not that coluorful (don't dare?) but it look so good on you! Teddie

Liz rašė...

Love this look :)

visit my blog MAJOR DISTRACTION

Susan rašė...

That's such a cute skirt! I wish I could wear colors like that. I always get shy and it's black, black, black.

I always mean to pick out what I'm wearing the night before and I never do (even though my outfits are always cuter then).

Unknown rašė...

you have an impeccable sense of style!! and these photos make me really want to visit Lithuania!