2010 m. balandžio 15 d., ketvirtadienis

Still Sewing/Visdar siūnu

  Somehow for the last weeks my blog, where I intended to show sewing projects, turbed into usual outfit blog. I’m still always wearing something I made by my own, but don’t show new “exciting” things. Please don’t think I’m not sewing! I’m just spending my all time on one project - making 4 bridesmaid dresses for weddings on 22 of May. Hope I will have some beautiful pictures after then. And hope other bridesmaids won’t ruin the styling I planned.
  Here is one dress – an old refashion “project”. It’s a pity I don’t have photos how it looked before remaking, but basically it had much fuller skirt, longer sleeves with ruffles at the edges and was very large. I’m wearing it a lot for the last year, especially when I want something very simple but not too plain.

  Pastarieji įrašai atrodo taip, lyg mano blogas, kurį planavau “pašvęsti” savo siuvimo projektams, būtų įprastas aprangos blogas. Tik nepagalvokite, jog nesiūnu - visą laiką skiriu 4 pamergių suknelių siuvimui. Nesu vestuvių gerbėja (jei taip galima išsireikšti), bet vistik smagus darbas. Juolab kai nebuvau perdaug įrėminta ar įspausta į ne savo stilistiką: mėlyna ir paprasta, neilga.  Vestuvės gegužės 22 dieną. Tikiuosi  po jų savo skaitytojus "pradžiuginti" gražiomis nuotraukomis. Ir dar labiau tikiuosi, jog pamergės nesugadins mano suplanuoto... vaizdo =)
  O čia dar viena sena suknelė. Persiūta prieš metus. Gaila, jog neturiu ankstesnių nuotraukų. Sijonas buvo žymiai pūstesnis, rankovės ilgesnės ir “kvarbatkuotos", na ir viskas gerokai per platu.  Dėviu ją labai dažnai, ypač kai noriu kažko labai paprasto, bet ne “pilko”.


Rūta

28 komentarai (-ų):

Šarūnė rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Šarūnė rašė...

norėjau pakoreguot komentarą, o jis visai pasišalino.

Ką norėjau pasakyt: vaizdas, aišku, tobulas. Tik antroj foto atrodo, kad suknelės priekis trumpesnis :) bet tai gali būt pozos pasekmė. :)

Šarūnė rašė...

o pamergėms sukneles vienodas siuvi? ir pati būsi pamergė? neabejoju, kad bus gražios, jei esi neįsprausta į konkretų modelį, nes gero skonio pojūtį turi puikų.

Rūta rašė...

Šarūne - dėkui. Tik dabar tiesą pasakius pastebėjau tą galą, turbūt pozą bandžiau "išmesti" ar gal patempusi buvau.. net nežinau kaip čia taip išėjo.
O suknelės vienodos ( ech..), ir taip - būsiu ir pati pamerge. Na jos visiškai paprastos, nieko ten įmantraus nebus =)

Anonimiškas rašė...

Gorgeous dress.

S and O rašė...

those tights are so pretty...I like your dress!

xoxo
Olivia

Feline rašė...

viskas labai grazu - tiek suknele, tiek rankine, tiek batukai! labai idomu bus pamatyt pamergiu suknias (del tam tikru priezasciu :D)...

beje, o kodel nesi vestuviu gerbeja? :)jei nenori, neatsakyk... :)

LietingaDiena rašė...

Labai malonus akiai spalvų tonas. Tiesiog,labai smagiai nuteikia. :)

Style on paper rašė...

what a nice blog! I like your style girl! Kisses from Italy :)

Cat rašė...

Love the purple and I LOVE the transparency of the sleeves!

Anonimiškas rašė...

What a stylish everyday dress! With the flats, it looks comfortable too!

Carolyn rašė...

Nice job with the dress. And I love the colouring in your outfit, they blend together beautifully. Nothing wrong with outfit posts, especially if you're making your own clothes!! It's nice to see different combinations of the same garments to get different effects...

Rūta rašė...

Helen, S and O, Loving Chiaradeanna, Cat, A Sewn Wardrobe - thanks!

Feline - dėkui. Dėl vestuvių... Galiu suprasti idėją, kodėl galbūt kaikuriems žmonėms svarbu turėti tokią šventę; bet negaliu suprasti, kodėl pasirenkama būtent tokia šventės forma. To noro įlysti į baltą suknelę ir sužaisti visą karnavalą. Mano amžius galbūt toks, kai aplinkui gyvenę "normalūs" žmonės - draugai - pradeda tuoktis ir t.t. Turintys normalų skonį, normalius pomėgius .. bet sugeba oj kaip nustebinti. Nuvilti. Jei ne neskoningumu, tai elgesiu ar tiesiog beprasmiškumu, idėjos nebuvimu. Taip ir atsiranda ta antipatija.

Lietinga diena - džiugu, jog patiko.

Carolyn - thank you, nice to hear that it's still interesting to you.

Feline rašė...

na taip, to klišinio vestuvių scenarijaus ir aš nesuprantu, o iš kitos pusės, gal kitiems svarbu tos tradicijos... kad ir kaip jie jas supranta...

o tu dek dek savo kasdienius aprangos derinius, labai gi idomu kai kam :)

Anonimiškas rašė...

love the dress! looking forward to seeing your creations!

Elaine rašė...

That dress is gorgeous!!

clothed much, a modest fashion blog

Annie, The Friendly Fox rašė...

This is such a beautiful dress! I don't know what it looked like before, but you did an amazing job! :)

EvaForeva rašė...

It's very pretty and goes perfectly with those tights. I can't wait to see those wedding dresses.

Lily rašė...

Hi Ruta!
Thanks so much for your lovely comment. Fantastic dress. You've done a brilliant job of refashioning. And the outfit you've put together is gorgeous :)

myfloorisred.com rašė...

This lace dress looks so romantic on you!

Mode Junkie rašė...

love the dress! the color and the fabric! you did a good job. ;)

xoxo

Anonimiškas rašė...

The dress is absolutely gorgeous. Thanks to your talent. Its simple but you can easily dress it up. I can actually imagine how it must have looked b4 and you've really created perfection out of it. :)

Emma Fick rašė...

Gorgeous! Great job!

E rašė...

It looks awesome next to your hair :)

SomethingDutch rašė...

I love re-vamping an old dress! It looks so great!

Ge rašė...

šiandien atradau šį blogą ir nudžiugau, kad neužtaikiau ant "popso" - kiek įdomių idėjų, jau nekalbant apie tai, kad tikrai turi gerą skonį (antrinu Šarūnei) ir puikias rankas. tuoj imsiu svajoti apie naują rankinę... ;))

Rūta rašė...

Feline – net negalėčiau skirstyti vestuvių į tas kurios daromos dėl tradicijų ir dėl kitų priežasčių, – abi potencialiai turi tiek pat šansų į idėją, ir tiek pat galimybių realiai jos neišildyti praktikoje. Na dauguma „socialiniu“ klausimu mano nuomonė yra tokia gal net radikali, ne i „socialiniu“ reikalų pusę =)
O derinius pažadu dėsiu, kol fotografui nepabos fotografuot. Pažįstant fotografą, nežinau kiek jo entuziazmo pakaks.

Nic Nic, Elaine, Little Ocean Anie, Eva Foreva, Lily, Nathalie Maggiori, Mode Junkie, Trishna, Lucy Marmalade, Elizabeth, KLVG – nice to hear that you like my „projet“! Tkank you so much!

Ge – dekui, malonu jog patinka. Idėjų čia gal ne tiek daug kiek norėtųsi – bet stengsiuosi! =)

Anonimiškas rašė...

..rankinė... inlove... :}}