2010 m. balandžio 7 d., trečiadienis

A Man of Merit / Nusipelnęs žmogus

  Tights, dress, cardigan or jacket, scarf, maybe the belt. If it’s “a lucky day”, a skirt with blouse will change the dress. A bit more colors then usual, patterns. Absolutely simple, even monotonic. This is me. Ironic – although I choose these plain combinations, I still hear „Oh, you look interesting”, „You look different“. Different?
  I think the reason here is the dress itself – clothing, that our jeans society leaves just for special occasions, while I wear it absolutely every day. Almost without sorting into casual, occasional, winter or summer dresses, or giving any other name that might become a reason why not to wear it today.
  So here is one more outfit from this weekend, with the dress you have already seen


  Pėdkelnės, suknelė, megztukas ar švarkelis, skara ar šalikas, galbūt diržas. „Gerą dieną“ suknelę pakeičia sijonas ir trikotažinė bliuskutė. Kiek drąsesnės spalvos ar raštai. Bet iš esmės visiškai monotoniška, visiškai paprasta. Tai aš. Ironija - net ir pasirinkdama šį absoliučiai paprastą (sakyčiau net pasenusį) derinimą kiekvienai dienai, visdar išgirstu “Atrodai įdomiai...“, „Rengiesi kitaip...“. Kitaip?
  Turbūt didžiausias nuopelnas turi būti atiduotas suknelei – rūbui, kurį mūsų džinsinė visuomenė visdar išsitraukia tik per šventes. O aš jas dėviu visur kiekvieną mielą dieną, neskirstydama nei pagal sezonus, praktiškumą, puošnumą, storumą ar milijoną kitų priežasčių, kodėl kitiems jos tampa tik proginiu rūbu.
  Taigi dar vienas derinukas su jau matyta suknele iš savaitgalio pasivaikščiojimo po miestą

Rūta

11 komentarai (-ų):

GinCherry rašė...

O! Negaliu nepritarti :) Kadangi dažniausiai vaikštau sukneliuota ir sijonuota, tai dažnai labiau pasipuošus ir ypatinga jaučiuosi su džinsais :) O suknelės, cardžio, diržo ir balerinų ar šiaip batelių derinimas taip atsibodęs, kad dažnai tokių derinių net nesinori fotografuoti, nes pačiai jie atrodo nieko neišsiskiriantys ir neypatingi :)

Vienok, atrodai dailiai :) Labia gražus šios suknelės margumas :)

Dare rašė...

Ha geras, man mano naujausia suknelė visada primindavo tavo šitą "tapytą" :)) O ir nusifotografavom beveik toj pačioj vietoj :) Juokingai taip.

Gražus derinys.

mirattes rašė...

Absoliučiai pritariu. Dažnai užsidėjusi suknele girdžiu: kokia proga? Nesuprantu rūbų skirstymo proginiais, sezoniniais ir panašiai. Suknelės man pats praktiškiausias ir kasdieniškiausias rūbas, todėl džiaugiuosi atėjusiu pavasariu ir tikiu, kad klausimu: o tau su suknele nešalta (lyg būčiau tik ją pasivilkusi) bus ženkliai mažiau :)
Mone suknelė tobula.

Rūta rašė...

Gin - va va, man irgi džinsai jau beveik švente patapo. Net nepamenu kada paskutini kart dėvėjau. Bet, visgi, kad ir kokia pabodusi ta suknele man bebūtų, aš joje visdar matau daugiau galimybių. Nors jau regis bręsta "reikalas" deriniui su kelnėmis =D


Vaiva - pažiūrejau - gi tikrai beveik ten pat, kažkaip nebuvau atkreipusi dėmesio. Nu jo, ir dar abieju žaliai margintos suknios =) Beje man "toji" vieta - viena prie gražiausių Vilniuje. Kažkaip čia mažai minimalistinių gražių pastatų, bet vat galerija tikrai labai vykusiai atnaujinta.

mirattes - manęs jau nebeklausinėja ar yra kokia proga. Bet į "ginčus", jog tokia apranga ir patogiausias, ir paprasčiausias būdas "efektingiau" atrodyti kasdien, visdar kartais įsiveliu =)

Dekui! =')

EvaForeva rašė...

Yeah, I know what you mean. At one of my past jobs we could were jeans on Fridays and whenever I didn't people would always get surprised.

Anonimiškas rašė...

you always do a great job on the mixing and matching.. the floral dress is a lovely spring touch!

Rūta rašė...

Thank you Eva Foreva! Yes, it's one more strange aspect - it is very usual that friday is a " no costume" day in offices here in lithuania. So everybody wears jeans. Another uniform. C'mon people - there's so many oportunities!

Nic nic - thanks!

Thavasa rašė...

Thank you :)

Amazing castles, such a beautiful pictures! I love your floral dress a lot with the belt, gorgeous!!

Thavasa <3

valncami rašė...

Love,love,love your dress! you look so pretty:)
XX

abutterflybyday.blogspot.com

datflamie rašė...

Suknelė pasakiška (mm)

E rašė...

Love the dress. I'm a dress sort of girl too :)