2010 m. balandžio 22 d., ketvirtadienis

A Strange Feeling/Keistas jausmas

  Does anybody know a strange feeling, when it’s a beautiful sunny morning, you wake up and really want to sleep – it’s so good just to lay in bed! – but you want to do something else even more? I talked with my friends about it thousand times, and everybody compares it with “evening” situation: there’s an exciting activities so you still manage to do something till morning although you are tired or sleepy. But I don’t think it’s the same. I don’t think it’s possible to compare what you are able to do when excited but tired, and when excited and full of energy - just need a little push for that.
  Don’t be confused - I’m not an early person and I could easily sleep till midday. For example today: it obviously wasn’t that productive morning and I would love go back home for more sleep...

  An outfit from yesterday, or more it’s adaptation from day to evening – by changing the belt, the shoes and taking of scarf. I never wear heels at work.
  I made this skirt last week – quite a productive week though. I used the last peace of that impressionistic fabric you already saw on the dress. It’s a very simple skirt with pleats on waist and visible white metal zipper in the back. It turned out even better then the dress, and I like all the possibilities to match it.
  Ar kamnors pažįstamas jausmas, kai prabudęs ryte – ypač gražų saulėtą rytą – , nors ir laaabai nori miego, bet kažką kito nori veikti dar labiau? Ne kartą šia tema diskutavau su draugais, bet visi palygina: taip taip, juk vakare apsnūdęs, pavargęs vistiek pramogauji iki paryčių. Bet man tai ne tas pats. Negalėčiau sulyginti to, ką gali padaryti pavargęs iš „susižavėjimo“, ir to pačio nekantrumo vedinas, bet kupinas jėgų.
  Tik nepagalvokite, jog esu vyturys – išmiegoti iki vidudienio man būtų anokia problema. Kad ir šiandien - akivaizdžiai ne „tas“ rytas. O kaip mielai grįžčiau namo į lovą...

  Vakar dienos derinys. Tiksliau tai, kaip jis buvo pritaikytas iš dienos į vakaro nuėmus šaliką, pakeitus batus ir diržą. Niekada darbe nedėviu aukštakulnių.
  Sijoną pasiuvau praėjusia savaitę – produktyvi savaitė pasitaikė. Sunaudojau paskutinį „garsiosios“ impresionistinės medžiagos gabalą. Sijonas, kaip matyti, paprastas – įsiuvai ties liemeniu, nepaslėptas baltas metalinis užtrauktukas gale. Sijonu patenkinta net labiau nei suknele ir jau radau, jog derinti galima labai įvairiai ir smagiai.

Rūta

18 komentarai (-ų):

Viktorija rašė...

Labai dailiai. Gražus derinys. Man patinka. :)

Unknown rašė...

Great outfit!! I love tha skirt!!!
xoxo
lamia
http://ginger-chocolateandhoney.blogspot.com/

Carolyn rašė...

I LOVE that fabric!! It's absolutely gorgeous!

Anonimiškas rašė...

a really cute skirt! I really wished I had your talent in making clothes! You have gorgeous red hair by the way!

mirattes rašė...

Puikiai atrodai, labai pavasariskai ir gaiviai.

mamamusas rašė...

TAVO LABAI GRAZI ODA! BALTA, LYGI. padaryk kada posta apie make upa koki naudoja ir priemones, dauguma blogeriu gauna irgi toki prasyma po laiko:)) labai idomu !

Cecili rašė...

A pretty girl in a cute outfit! Nice skirt, it would be nice to see the visible back zipper.

Feline rašė...

pritariu ir as, tikrai puikiai atrodei :) taip pat lygiai irgi zaviuosi grazia, lygia, sviesia oda! beje, dziugu dazniau sulaukti nauju postu :)neapsiribok vien tik naujai pasiutu rubeliu rodymusi, butu idomu ir siaip tavo kasdienes aprangas paveizet :)

Mi. rašė...

grazu :)

Elaine rašė...

I can't say I know that feeling...I'm more of a night person! lol!

You look really cute here! I really like the skirt!

Enter to win a vintage button-down shirt!
clothed much, a modest fashion blog

Rūta rašė...

Thank you to all for nice comments!

mamamusas - kiek netikėtas komplimentas, dėkui. Oda iš tikro nėra tokia jau lygi – ji porėta ir pakankamai jautri viskam dėl mano alergijų maistui. Tiesą pasakius tik dabar pradedu mokytis su ja susitvarkyti kosmetikos pagalba, bet šioje srityje dar jaučiuosi labai žalia. Prašymas išgirstas ir užfiksuotas, pažadu ateityje papasakoti apie savo „vargus“ plačiau.

Cecili – I will make some more photos of the skirt on weekend and put into my picasa photo album. I wanted to show details while taking these photos, but it was really cold on Wednesday. The outfit was for indoor „activities“ and I couldn‘t force myself to take of the jacket...

Feline – dėkui. Kasdieninė mano apranga,kaip jau minėjau, – viena iš n „casual“ suknelių, pėdkelnės, susagstomas megztukas, balerinos. Tas pats principas tik šiek tiek kita forma , raštas ar spalvos. Iš esmės tai, ką ir dedu. Pati kartais jaučiuosi jog perdaug užsistovėjau, tačiau visgi darbe man reikia patogumo, o čia optimaliausias variantas tarp „patogu“ ir „gražu“. Būtinai stengsiuosi palaikyti tempą ir rodyti įvairią savo aprangą. Dėkui!

Dare rašė...

Sandaliukai labai patiko, tik taip ir nesupratau ar turi jie kulną, ar visur truputį pasistiebus stovi :)

julia rašė...

I really like the fabric that you used for the skirt and the dress, so nice! Also know completely what you mean about a lovely sunny day making you want to stay in bed, that happened to me this morning! I think it will happen more and more as summer comes along the way...

E rašė...

Your faces are adorable! And I do know that feeling...laying in bed is hard to do when you'd rather be sewing :)

Rūta rašė...

Dėkui Vaiva. Kulna batai turi - aukštą ir ploną...

Thank you Rennes, Elizabeth !

EvaForeva rašė...

Yeah, that skirt is awesome! It looks so fresh and summery.
I am a morning person but it's still so hard to wake up when your child is poking you in between the ribs. Sigh...

Anonimiškas rašė...

viskas cool. bet davai susitvarkyk plaukus. ta raudona spalva zudo. o kirpimo isvis nera. juk grazi esi ir zinai kad moterers isvaizdoj butina grazus plaukai ir grazus batai.

Rūta rašė...

Anonymous - sutinku jog šukuosenos čia nerasta: plaukai visai suvelti vėjo, kuris kaip turbūt matosi buvo labai stiprus. Net nežinau kodėl, bet jie visada taip "padaro" esant stipresniam vėjui. Dėl atspalvio jau nekart minėjau jog nuotraukose jis raudonesnis nei tikrovėje. Bet ir toks manęs ir aplinkinių lyg nenužudė dar =')
dėkui!