2010 m. liepos 30 d., penktadienis

A Day with a Smile/Diena su šypsena

  A lot of people think that my interest in F-1 racing is at least strange. But it makes me smile today from early morning. Just in a few hours after the job I‘m leaving to Hungary, Budapest to put a big tick in my „Must do in this life“ list. Well, I‘m not going for the tick, but to take happiness that strange and a bit stupid things can sometimes give.
 My sewing projects don’t go that well these days. Although  I started making a new handbag on Monday – hope to finish it next week. And I still can‘t find mood or ideas how to wear clothes I made but I haven‘t showed you yet. So again just a casual outfit from yesterday. I‘m so happy the weather isn‘t that hot anymore and I can put on some knitwear. I love big cozy sweaters so much that even little rain doesn’t look bad. I feel I‘m already waiting for autumn. That shoulder bag was made a few years ago, it‘s actually first one of that model. I‘ve been wearing this dress for thousand years already. It‘s so funny to remember how +/- 4 years ago people were looking at it with „Isn‘t it a t-shirt?“, „Haven‘t your forget your pants?“. Does that look like a t-shirt to you?

  Daug kam iš pažįstamų mano domėjimasis F-1 lenktynėms atrodo kvailas, na mažiausiai keistas. O man šiandien nuo pat ryto norisi šypsotis. Vos už kelių valandų , baigusi darbą, išvažiuosiu į Vengriją, Budapeštą, savo gyvenimo „privalau padaryti“ sąraše uždėti dideli pliusiuką. Na, ne tik dėl pliusiuko važiuoju! Keisti ir kvaili dalykai kartais yra labai smagūs!
  Su siuvimu draugauti sekasi sunkiau – tradiciškai vis trūksta laiko. Tiesa, dar pirmadienį pradėjau siūti naują rankinę. Tikėkimės, jog kitą užbaigsiu. Senesniems nerodytiems siuviniams vis kažkas netinka: orai, nuotaikos ar tiesiog idėjos, kaip suderinti. Taigi ir vėl „tik“ derinukas iš vakarykščio pasilakstymo mieste tvarkant įvairius reikalus. Džiaugiuosi šiek tiek atvėsusiu oru ir galimybe užsidėti megztinį. Dievinu megztinius! Net lietus visai maloniai nuteikia, ir artėjantis ruduo – visai jo laukiu. Rankinukas iš mano siuvinių kolekcijos, bene pusę metų nenešiotas, net susilamdęs. Kai atsiranda naujų, senesnieji kažkaip nukeliauja giliau į spintą. O kaikada veltui! Na ir suknelė, kurią turiu jau n metų ir kurios dėvėjimo pradžioje ypač dažnai sulaukiau daug kritikos „Kas čia per maikė?“, „Kur kelnės?“ ar „Na gaaal nebent vasarai...“. Tai argi jums tai panašu į maikę?
Rūta

15 komentarai (-ų):

juicyknits rašė...

Visai ne maike. O tas ilgas megztinis man ir labai patinka. Del to, kad pilkas, ir del to, kad ilgas. :) Grazu.

Airina rašė...

Kojnės labai labai... :)

Suknelė dėka megztuko ir kojnių tikrai atrodo, kaip suknelė.

Šarūnė rašė...

labai žavingai ir žaismingai atrodai.
10 balų.

ag rašė...

labai gerai kojinės yra :)

Autare rašė...

Kur čia maikė??? Aš matau suknelę :)

Tik.. kojinės atrodo per storos tokiuose batuose/basutėse :)

Amy rašė...

Thats a really nice dress, not a t shirt! the colour is really good on you too!

http://www.likeafineskylark.blogspot.com/

Carolyn rašė...

This is a stunning outfit and the colour combination is one of my favourites on you so far... And no, not like a Tshirt, but a lovely simply chic dress, I love it!

Jūratė rašė...

Rūta, kokia Jus šaunuolė! Labai viskas gražu ir įdomu skaityti.

Elaine rašė...

I love that you paired the t-shirt dress with cute socks and sandals! Super cute.

clothed much, a modest fashion blog

Rūta rašė...

Dėkui Siga, Airina, Šarūne, ag, Jūrate,

Dieter – na nėra tobula sutinku, bet visgi didelio blogio nematau =) Žinoma jei užsidedu sunkias aukštakulnes basutes abejoniu dėl vaizdo nebenbūna, o žemakulnės vis atrodo kiek per lengvos. Tik aukštakulniams man anaiptol ne visada nuotaika ir „galimybės“ =) Ir kitu kampu pažvelgus kaiptik patinka, kokios šios basutės minkštos (zomšinės) - būtent tai manau šiek tiek sujungia vaizda.

Thanks Amy, Carolyn, And Elaine!

yummy peony rašė...

I'm loving your outfit, especially the socks and sandals combination, it works really well!

GinCherry rašė...

Tai sakai sulaukei laikų kai maikės suknelėmis vadinamos :D Žiūrint į tai, kas dabar darosi gatvėse, tai šios net nepavadinčiau mini :D

Rūta rašė...

Thanks, Yummy Lavender!

Gin - taaaaip! Tikrai kad sulaukiau laikų =D Kita vertus, nemėgstu, kai man gražius daiktus pradedama masiškai nešioti. Net su kreivais žvilgsniais susigyventi man sekasi lengviau nei su atrodymu taip kaip visiška masė. Tad geriau jau jie lieka tokie, į kuriuos kiti žiūrės kreivai.

november rašė...

Gražu, labai : )
Manęs tai dažnai nesupranta, ypač paskutinėm dienom, kai džiūgauju, kad galiu užsidėti megztinį. Ypač sukneles dėvint atrodo, kad kažko labai trūksta, kai jo nėra : )

Rūta rašė...

Novemeber - pastebėjau jog daugeliui žmonių labiausiai patinka ta maksimaliai vasariška apranga. Na taip, nes vasarą norint atrodyti tiesiog gerai reikia įdėti mažiausiai pastangų. Bet man tai neįdomu. Man patinka dėti pastangas į aprangą =)