2010 m. liepos 7 d., trečiadienis

Krówka

  Sandy Beaches in Sopot and Gdansk, impressive Malbork castle and cathedral of Frombork, deep impression from Stutthorf concentration camp, cheap but delicious food, insane queues at shower, sleepless nights in tent and evenings spent running from one scene to another: Who the hell can make schedule where The Hives and Kings of Convenience or Klaxons and Massive Attack play at the same time? Music and traveling are my two big passions, and it was so good to have both of them on my very short 6 days summer break.

  I won’t share photos from Heineken Open'er fest and traveling in Poland as I don’t feel “representative” there. But here are few photos from today. Clothes are shop-bought, and handbag is my newest sewing project. Small, made from peaces of very interestingly shaded brown leather. I think it will be cool for summer.
  Sopoto ir Gdansko smėlėti paplūdimiai , įspūdinga Malborko pilis ir Frombork‘o katedra, be galo gilų įspūdį palikusi Štuthorfo koncentracijos stovykla, pigus, skanus ir gausus maistas, eilės prie dušų, nuo rasos perdrėkusi palapinė, bemiegės naktys ir vakarai lakstant nuo vienos scenos į kitą: kas po perkūnais gali sudėlioti programą taip, jog The Hives kirstųsi su Kings of Convenience, o Klaxons su Massive Attack ? Antradienio naktį grįžusi namo kritau į lovą, pirmąkart per 6 dienas pajusdama susikaupusį nuovargį. Ir nusišypsojau prisiminusi, kaip praėjusiais metais į darbą lauktuvių nunešusi „Karvučių“ likau nesuprasta. Kas gi atostogas praleidžia...Lenkijoje?

  Nuotraukomis iš Heineken Open‘er festivalio ir deriniais dėl savo „nereprezentatyvumo“ gal visgi nesidalinsiu. Tikš šiandieninis derinukas pasivaikščiojimui po miestą ir paslankiojimui po parduotuves. Pirktiniai rūbai ir šviežiai pasiūtas rankinukas iš įdomiai sendintos odos gabaliukų. Manau šauniai nešiosis vasarą.

Rūta

17 komentarai (-ų):

Ra rašė...

žavinga. jau seniai stebiu tavo blog'ą, bet komentuoju pirmą kartą. sugebėjimas derinti drabužius pavydėtinas :) taip ir toliau :)

Carolyn rašė...

Your bag is so cute!! I love it. You are so clever! And your outfit is very pretty.

Egle rašė...

Kokia daili rankinė. Fantastiška! Kaip visada :)

ag rašė...

Puikus gėlėtų raštų derinys. Ir labai gerai plaukų spalva prie visko tinka :)

Tsu~ rašė...

Nuostabiai padaryta rankine ;)

Gal isduosi paslapti kur gauti rudos odos gabaliuku?

mirattes rašė...

Ta tavo plauku spalva tai nereali. Pastoviai visus derinius pagyvina. kazkaip pavydu. As cia buvau susimasciusi pasitrumpinti plaukus ir nusiblondinti. Saugausi tokios kvailyets, bet va nuryzeti, gal visai smagu butu :)
Puikus derinys. Patinka nesuderinimo suderinimas :)

gebrax rašė...

mmhh.. u looks so beautifull with that brown bag miss:)


would u visit my blog?

http://benz-automotive.blogspot.com/

Tracy (The Wardrobe Wanderer) rašė...

great pattern mixing! Your pics are always so lovely :) Would love to have you visit my blog sometime? :)

xx
Tracy

Rūta rašė...

Dėkui Ra, Egle, ag!

Tsu~ - malonu jog patiko. Įdomensnę odą, kaip jau esu minėjusi, randu dėvėtų rūbų parduotuvėse – ten tiesiog dairausi odinių rūbų. Pigių. Niekada už juos nesu mokėjusi daugiau 10-ies litų.
Kažkokios specialios vietos kur tų odinių rūbų būtų daugiau net negalėčiau išskirti. Tiesiog kart nuo karto tai šian tai ten užsuku, ir karts nuo karto vis pavyksta kąnors rasti =) Artėja rudens sezonas. Rudenį odinių rūbų visada būna gausiau.
Šiai rankinei panaudojau odą iš mini sijono.

Thanks Carolyn, gebrax, Tracy (The Wardrobe Wanderer)

Mirattes – mano manymu švelniai pašviesinti plaukai tau turėtų labai tikti. Su ryžais kažkaip sunkiau įsivaizduoju, bet.. iš esmės tik pabandžius galima sužinoti tikrąjį atsakymą. O kodėl gi nebandyti – juk tai tik plaukai, jei auga, atauga, nuauga =)
Dėkui!

Paulien rašė...

What a beautiful bag!

Rūta rašė...

Thanks Paulien, nice to hear you like it.

Jovita rašė...

Graži margumynų dermė, o tašiukas - labai labai mielas, atrodo minkštutis :) Kiek mačiau, šitas turbūt labiausiai patiko!

Amy rašė...

Love how you can pull off these different prints so well together.

Rūta rašė...

Dėkui Marginalijos. Tašiukas išties kažkoks "kitoks" nei mano įprasti išėjo - šiltesnis.

Thanks Amy!

Caroline rašė...

lovely handbag - handmade too?!! and the combination of patterns in your outfit is really beautiful.

Lauren Leggatt rašė...

Ruta! this bag is amazing, and you look so cute! I love it, where did you get it?
~Lauren

Rūta rašė...

Thank you Carolyn and the perfect pear. Yes, I made this bag. I have made most of handbags I own by myself.