2010 m. rugpjūčio 30 d., pirmadienis

My Favorite Stories/Mėgstamiausios istorijos

  Exploring someone's outfits and home interior are probably the most interesting „stages“ in getting to know a person. I don‘t believe it‘s possible to distance from expressing yourself thought things, no matter how un-materialistic you would be. Things help to express ourself just like communication, art, creativity etc, we just use different amount of these ways. We still have things and they still will say something about us - at least that we don't care about them.   They will tell a story. And I like reading those stories. I like, when there is what to read. Live, vivacious, thorough, cozy stories. That's where MY sence of style comes from.
  Here is another strange outfit from handmade things: my beloved skirt, the bag that starts his second season - I think I will wear it a lot this autumn - and crazy blouse from even crazier plastic looking fabric that my mom brought home long time ago. I know that it would look better without jersey blouse underneath, but it was warmer this way. Autumn is coming.

  Stiliaus, aprangos, namų interjero nagrinėjimas man yra vienas įdomiausių „etapų“ susipažįstant su žmogumi. Juk daiktai yra saviraiškos priemonė kaip ir bendravimas, kūrimas ir t.t. Ir netikiu, jog galima nuo to atsiriboti, kad ir kokiu nematerialistu ar abejingu besidėtum. Vienaip ar kitaip daiktų turėsi, ir vienaip ar kitaip jie sakys kažką, ar galų gale pasakys, jog kažkas tau nerūpi. It kokiam detektyve įkalčiai, rašantys žmogaus istoriją. Mėgstu skaityti šias istorijas. Mėgstu, kuomet jos būna gyvos, nuotaikingos, išsamios ir jaukios. Čia ir atsiranda MANO stiliaus pojūtis. 
  Dar vienas toks kažkoks nei šioks nei toks derinys iš savų siuvinių. Sijonas daugkart rodytas, rankinė manau puikiai nešiosis jau antrąjį sezoną. Ir paprasta, bet itin keista bliuskutė iš dar keistesnės lyg guminės medžiagos, kurią kažkados labai seniai atnešė mama. Be trikotažinės palaidinės po apačia gal ir būtų buvę gražiau, bet su ja - šilčiau. Juk rudenėja.

Rūta.

19 komentarai (-ų):

Gabrielė rašė...

Man patinka tavo siuviniai, bet šį kartą derinys nelabai. :)

juicyknits rašė...

Deja, sutinku su Gabriele. Gal sviesesnes pedkelnes siek tiek pagelbintu?

Anonimiškas rašė...

Viskas atrodo neblogai,tik norėtųsi kitokio viršaus ;)

Lauren Leggatt rašė...

you have the most gorgeous hair color I've ever seen! I love all your pictures!

I'd love it if you'd vote for me in a photo challenge im in. My picture is number 4!
here is the link

http://underthoseneonlights.blogspot.com/2010/08/blog-design-and-final-prompt-voting.html

xoxo
Lauren

IoT rašė...

Man patiko viskas. Ir šviesios basutės prie juodu pėdkelnių :) ir viršus :) Valio :)

Cecili rašė...

I love this outfit, even the long-sleeved t-shirt looks good!

Dare rašė...

Jei tik tau kada atsibos sitie batukai - as pirma eileje apie tai suzinoti :))

Unknown rašė...

i love your red hair! you are so pretty :)

Carolyn rašė...

It looks really cute with the long-sleeved tshirt on underneath! I like it! And your bag is sooo gorgeous...

Meg! rašė...

I love this! Especially your skirt and shoes! Great combination of pieces. I'd so wear this.

Rūta rašė...

Dėkui Gabriele, Siga, Anonimiškas. Na kaip sakoma visada viskas turbūt negali patikti. Tiesa nujaučiu jog masiniam skoniui šis derinys ir neturėtų patikti – daug čia kontrastingų skirtingų detalių. Kitoks viršus būtų kitoks „stilius“, o šis tikrai labai susigroja su basutėmis ir suteikai tokio „marni‘škumo“| vaizdui, kurio ir siekiau. Kaip ir juodos pėdkelnės. Na pakeisčiau viršų į paprastą cardi ir ką.. būtų gražus, bet visiškai eilinis kasdieninis ir man jau šiek tiek pabodęs dėvėti derinys.

Thanks the perfect pear, maud . My hair are not that red as they look in pictures, but still it‘s nice to hear that they look good in pictures.

Airina, be galo malonu jog patiko!

Thanks Cecili, Carolyn and MEG! For me it‘s a bit different, more edgy outfit than usually, I‘m really glad you still like it.

Vaiva - abejoju jog kils tokių minčių greitu metu. Kolkas dar per visą "turėjimą" nė kiek nesumažėjo meilė jiems. Bet jei ką turėsiu omeny =D.

amanda lynn? rašė...

i love how you mixed a casual shirt with that skirt, so cute!

ag rašė...

Patiko tavo mintys apie masiškumą ir apie tai, kad pakeitus vieną ar kitą detalę derinys pasidarytų eilinis. Tikrai taip! Dažnai pati taip jaučiuosi :) Juk svarbiausia, kas tą akimirką įkvepia, kas tuo metu įdomu, o dažnai tai visai nesusije su tuo, kas kitų akims "žiūrėtųsi normaliai"... Na, gal nesiplėsiu, vienu žodžiu, patiko!

Elaine rašė...

I think you look fabulous! Your legs look so long and skinny!

clothed much, a modest fashion blog

Unknown rašė...

Cute!! I love the shoes.

Edita rašė...

Sijonas - dailus. Iš pirmo žvilgsnio buvo labai neeeeee, nes nemėgstu rožinės spalvos. Bet paskui labai stengiausi įsižiūrėti ir derinys visai patiko. Aš kiščiau palaidinę į sijoną, dėčiau diržiuką ir keisčiau rankinę, bet tai mano nuomonė. :)

Rūta rašė...

Thanks amanda lynn, Elaine, Jony!

AG - malonu. Na iš tikro 95 % kartų aš būtent taip kaip siūlo teisingai tvarkingai ir apsirengiu. Visus tuos 95 % kartų jaučiuosi gerai, kartais net gražiai. Ir beveik visus tuos kartus bent šiek tiek ant savęs pykstu, jog pataikauju, nieškau kažko kitokio ar nesugebu su tuo jaustis gerai =D Na aš net nemanau jog šitas derinys kažkoks toks ypatingas. Taip, šiek tiek aštresnis ir tiek. Bet jau sulaukia kritiškesnio įvertinimo. Ir tai yra smagu! Tai padeda ieškoti tos gyslelės, kaip labai nedidelėmis detalėmis susikurti bent kažką šiek tiek „kitokio“. Žinau jog tau artimas šitas jausmas, matau =D Tik tavo procentai žymiai geresni nei maniškiai =D

Edita – o aš rožinę spalvą mėgstu ir niekaip nesuprantu kodėl tiek daug kas jos nemėgsta. Todėl, jog ji dažnai nešiojama „neteisingai“? Bet aš pvz. įžvelgiu spalvų, kurios žymiai dažniau nešiojamos neteisingai. Tarkim man raudona tikrai užimtų top top viršūnę.
Bet tai ką, gi aš apskritai mėgstu visas spalvas, tik kaikurių dar nesu iki galo išmokusi nešioti =D
Siūlomas derinys tikrai good, ir tikrai gal net būtų gražesnis. O šis pilnai sutinku jog gal ir tobulintinas, tik kitaip, nes šiek tiek ne tokį stilių siekiau juo išgauti nei dauguma siūlė. Kuomet dabar žiūriu, savo „vizijai“ tikrai nuimčiau lauk trikotažinę bliuskutę iš apačios. Ir idealiai būtų sijonas kažkoks mažiau „šiltas“ nei šis. Gal mano žalias odinis. Bet tada ir rankinę reiktų keisti. Žodžiu, vietos mąstymams ir eksperimentams pilna.
Dėkui!

yummy peony rašė...

I am in love with your outfit. I couldn't tell why, but I just think it looks really fresh and cosy at the same time.
I've always loved dark tights over sandals but am too scared to try it - how silly is that?
Super nice!!

Rūta rašė...

Yummy Lavender thanks, nice to hear as I know that not everyone understood this outfit =)You should definitely try to wear sandals over dark tights!