2010 m. spalio 5 d., antradienis

Frostbitten Nose/Nušalusi nosis

  A few pictures from weekend with improved “Big Big“ bag. I attached here a fringe. It was left from the curtain that used for my green skirt. When I look at these pictures, it doesn‘t seem like “such” an interesting detail, but that fringe is attached with buttons and I can easily remove it if I want. I forgot to make pictures of lining…again.
  And I shortened my checked „milkmaid“ dress. Well, I will wear it much more this way: more practical, easier to match with something .
  ...and my frostbitten nose.

  Keletas nuotraukų iš greito pasivaikščiojimo savaitgalį ir minėtas „didelės didelės“ rankinės patobulinimas – kutas, likęs nuo užuolaidos, iš kurios siuvau žalią sijoną. Žiūrint į nuotraukas, jis man nebeatrodo taip įdomiai, kaip gyvai. Menka bėda: pritvirtintas „knopkutėmis“ ir norint lengvai nusisega. Pamušalo nuotraukas ir vėl pamiršome padaryti, o šiokiom dienom namo grįžtu kai jau tamsu. Dirbtiniame apšvietime ši rankinė niekaip nesifotografuoja.
  Taip pat porąkart panešiojusi nutariau, jog languotą „melžėjos“ suknelę reikia patrumpinti  Praktiškiau. Lengviau priderinama. Tiesiog tokią dažniau apsivilksiu. Apačia tankiai apsiūta. Iš toliau to nė nesimato, bet sijonas įgauna daugiau pūstumo /standumo.
  ..ir nušalusi nosis. Bet nesiskundžiu.
Dress and bag- handmade by me; tights and scarf - Lindex; coat - old ; shoes- Zara; gloves - don't remember; belt- trifted

Rūta

18 komentarai (-ų):

Mano katė juoda rašė...

Tie kutai nuo uzuolaidos - fantastiski! :) Reik man pradet taupyt pinigus, ieskot uzuolaidos ir stot pas tave i eile, kad kada pasiutum tokia rankine :)

Trudy rašė...

I love everything. I think the fringe added a nice touch to the bag.

IoT rašė...

Kaip visada :) Super viskas, batyčiai ypač :)

Rocco ( Feline :) ) rašė...

kaip grazuuu! sikart itin patiko, nes viskas suderinta tiesiog tobulai! :) man tik tie kutai nelabai kaip, bet bendro vaizdo tikrai negadina

Inga rašė...

Labai gražu! O kaip tiktų toks ryškiai žalias nagų lakas..mmm:)

Anonimiškas rašė...

Fabulous outfit! I feel so bad for you that it's so cold in your country already. ;( I know it's coming here eventually... If it makes you feel any better, it's veen super-rainy lately. Yuck!

Carolyn rašė...

Sorry about your frostbitten nose...
The bag looks really cool with the added fringe, I like this. A fun touch! And fabulous that you can remove it if you want, this is a really god idea...

Carolyn rašė...

I meant "good" idea... sorry

Rūta rašė...

Dėkui juoda kate, su tavim manau ir kažkaip palengvintai būtų galima dėl rankinės susitarti =D

Thanks Trudy!

Dėkui Airina. Batyčiai jau treti metai be galo mylimi, deja greitai su jais jau teks „atsisveikinti“ .

Rocco - malonu jog patiko derinys. Kaip minėjau, man irgi kaip kada tas kutas atrodo. Bet buvo idėja - reikėjo gi įgyvendinti.

Inga - nagus aš lakuoju tik ypatingom progom...tiesiog kai siūni ir dar odą, apie gražius pirštus reikia pamiršti. Dėkui.

Thanks A Sewn Wardrobe and Carolyn . Don‘t need to feel bad about the weather here, I actually like the way it is now – cold, but dry. It‘s not a problem to me putting on more warmer clothes.

Anonimiškas rašė...

nu kažkaip - viskas lyg ir fain dažniausiai, smagūs siuviniai. Bet bišk Rūta su spalvų derinimu susipykus... nu nedera Rūtele kai kurios spalvos - nedera.
Gal spalvininkystės pradmenis dar bišk reiktų pastudijuoti...

Rūta rašė...

Anonimiškas - o tai čia kurios spalvos anot jūsų nedera?
Šiaip kiek man žinoma dera absoliučiai visos spalvos su visom. Esmė yra kaip jas išdėlioti, stilistinis pasirinkimas, mados tendencijso ir t.t.- kaip ir bet kame kalbant apie aprangą.
Na bet dėkui, įdomus kartais sulaukti ir kitokių komentarų. Tik kaiptais jie dažniausiai anonimišti ir būna...

mirattes rašė...

Rūta, puikiai atrodai!
Gal kutų aš nesiūčiau, bet kažkaip gaivumos duoda. Man versta oda, jau pati iš savęs labai graži, tai jei papuošimų kaip ir nereikia.

Edita rašė...

Rūta - giriu dėl stilistinio sprendimo patobulinti melžėjiška pakrikštytą suknelę. Labiausiai sveikintina mintis nusiųti jos apačią - pirmas dalykas kurį pastebėjau! :D Gal dėl to, kad pati mokausi dar tik ir visuomet atkreipiu dėmesį į įdomius variantus siuvant drabužį. :)
Kutas atrodo labai žaviai, bet aš kiek kitokiame deriny derinčiau.
Asmeniškai aš, niekaip neatsikratau principo nederinti tarpusavy skirtingų margumų drabužių. Ką tu apie tai manai? :) Pirma mintis pažvelgus į suknelę ir šalikėlį buvo: o ne! :D Bet gal visai ir smagiau žiūrisi.

Vera rašė...

Such a brilliant look!! Love everything about it, especially the boots!

Rūta rašė...

Dėkui mirattes. Kaip minėjau, ir pati turiu abejonių "kiek" šiame deriny būtinas kutas.

Dėkui Edita. Idealus derinys "kutui" man regis būtų su kažkokia velvetine ar tiesiog šiek tiek "barokine" suknele, ar daugiau Etno motyvų..
Kalbant apie skirtinas faktūras - taip, aš jas derinu, ir net sakyčiau galėčiau tai daryti dažniau ir įvairiau.

Thanks deep_in_vogue!

Giovanna rašė...

Love this outfit! You look so cute!
xoxo
Giovanna
bohomarket.blogspot.com

Rūta rašė...

Thanks Giovanna!

cip rašė...

what a swell dress!