2011 m. balandžio 5 d., antradienis

New Me

  So, have you ever experienced a “little” shock after seeing yourself in the mirror after hairdresser? I had that feeling not once in my life, including last week. But after 3 hours spent brushing, shaping and styling my hair in million different ways, I finally found something: by far not an initial idea, but I think I will be able to live with it...
  Na, ar yra tekę nors kartą gyvenime grįžus iš kirpyklos ir pažvelgus į veidrodį patirti lengvą šoką? Aš tokį potyrį turėjau ne kartą, įskaitant praėjusią savaitę. Bet po gerų trijų valandų ir milijono išmėgintų šukavimosi būdų gerokai nutolau nuo pradinės (kaip pasirodo – ne pačios geriausios...) idėjos - bandau susigyventi su būtent tokia šiek tiek kitokia savimi.

  Rūta

13 komentarai (-ų):

Violeta rašė...

Kodėl ne pačios geriausios??? kas buvo blogai? atrodai nuostabiai :)
p.s. aš visą gyvenimą grizus iš kirpyklos pirmiausia lėkdavau galvą plaut :)

mirattes rašė...

Nuotrauka labai jau neryški... Kad kirpimas pakeistas akivaizdu ir tau puikiai tinka, o spalva irgi pakeista?

Rūta rašė...

Dėkui Violeta. Kaip ir minėjau - čia gerokai nutolę nuo pradinės idėjos =D Visą šitą būtų galima sušukuoti į tankius kirpčiukus, bet jie kažkokie ne tokie gavosi kaip kad anksčiau turėdavau: per trumpi ir per daug iškarpyti. O mano apvaliam veidui neteisingi kirpčiai - labai slidus reikalas...
Šiaip aš jau metus iš kirpyklos grįžusi neplaunu galvos, nes pagaliau suradau kirpėją, kuri ir nukerpa ir (net!) šukuoja taip kaip reikia. Bet va pasitaiko nuklydimas =D
nieko, pokyčiai sveika.

Dėkui mirattes. Oj nuotrauka tai gi per purviną veidrodį su senučiuke muiline daryta, net neplanavau jos į blog'ą dėti: bet pagalvojau kad - aj, pasirodysiu.
Spalva gal kiek ir tamsesnė nei visada, bet panaši būna tik ką nudažius, o vėliau pablunka.

Unknown rašė...

Jau kaip gražu :) aš irgi kaip tik vakar apsižarijau, tai taip gera pasidaro :)))

Unknown rašė...

O šiaip nuo neteisingai atsiradusių kirpčiukų gelbėja segtukai visokie gražūs gražiausi :)

Bantik rašė...

Po saveite ar dvieju kirpciukai turetu but "kaip tik" ilgio:) man taip buvo.

Rocco rašė...

o man labai patinka - atrodai sviezesne, grieztesne ir idomesne :)

EvaForeva rašė...

You look lovely!

Carolyn rašė...

This shorter hair is a new look for you! But you are so pretty I'm sure you could wear your hair any way you like and still look good!

Rūta rašė...

Dėkui Žabankštėle. Vakar kaip tik užėjau trumpam paieškoti segtukų ir plaukų gumyčių gražių (kartais patinka man surišti plaukus į „purią“ uodegytę šiek tiek šone) – tragedija. Arba absoliučiai niekiniai tokie, arba kičas. O aš taip noriu kažkokios ala virvės imitacijos ar dryžuotos šiek tiek platesnės gumytės - na kažko įdomesnio bet paprasto „išlaikyto“.

Bantik – savaitė jau praėjo. Dar tikrai negerai... mano plaukai šiaip ne greitai auga =)


Dėkui Rocco. Ir jaučiuosi atsišviežinusi.

Thanks Eva and Carolyn!

Unknown rašė...

Rūta, nereikia kalbėti taip, lyg pati savo rankose nebūtum niekada adatos laikius ;)
Kadangi susiduriu su panašia problema, tai aš darau taip - nusiperku pačių paprasčiausių juodų gumyčių, susirandu kokią dailią medžiagėlę ir konstruoju ką nors :)
o su segtukais tai tikrai ne kas... jei kažkoks padoresnis su kokiu tai užpuošimu, tai kaip taisyklė tas užpuošimas po dviejų segėjimų ima kažkur ir nusimeta...
Sunku toms moterims gyvent :))

Edita rašė...

Sveikinu atsinaujinus! Mano akimis žiūrint, pakeitei atspalvį, kuris tau tinka labiau, odos spalva, veido kontūrai netgi atrodo kitaip. Puikiai! :)

Rūta rašė...

Žabankštėle - tame ir esmė jog ne prie gumytės noriu kažką prikabinti, noriu kad tiesiog jos medžiaga būtų virvės marginimo. Bet gumytė visdar būtų plonutė mažytė. Tai čia nebent nusipirkti kažkokia baltą ir bandyti ją nžn nusplavinti =) Na taip taip, žinau, pamumbėti lengviau nei imti tiesiog pačiai ir kąnors pasidaryti.

Dėkui Edita. Na aš savo veido kontūrus ne perdaug myliu tiesą pasakius, tai ir slapstau dažniausiai plaukais =) O atspalvis tikrai nedaug pasikeitęs natūraliai, nors ir pati visai norėčiau dar kiek tamsesnių-rudesnių. Deja mano plaukas labai sunkiai dažosi tamsia spalva ir ji greitai išsiplauna. O kažkuo "stipriu" dažyti nenoriu.