2011 m. balandžio 29 d., penktadienis

Two/Du

  Two new sewing projects – two bags. Black one is actually men‘s bag. It was quite difficult to sew, as there are million of pockets. Blue one – just big and cozy. And my outfit - which I‘m wearing quite often recently.

  Sakoma: „Deimantai - geriausi moterų draugai“. Pamatytumėte mano papuošalų dėžutę - nykstamai mažo dydžio. Apskritai papuošalai yra viena iš sričių aprangoje, kurioje toli gražu nesijaučiu stipri. Štai ir šį derinį bandžiau apkarstyti apyrankių eile, bandžiau pagyvinti nedideliu pakabuku ant kaklo, įsisegti klipsus – šnipštas. O užsidėti kažką blizgesnio man jau yra  iššūkis. Gal tai ne itin tinkamai prabangą interpretuojančio mūsų ir aplinkoje taip pamėgto slaviško paskonio „atvirkštinė“ įtaka?
  Dvi rankinės – du nauji siuviniai. Juodoji – iš tikro vyriška, ir pakankamai sudėtinga dėl savo milijono kišenėlių. Ir tamsiai mėlyna – tiesiog didelė, talpi ir patogi.
Handbags – made by me; dress – Mademoiselle Tara by Tara Jarmon; shoes- Shellys; flower in the hair – Ibero; belt - old from some outlet store; cardigan – Jcrew.
Rūta

15 komentarai (-ų):

Edita rašė...

Siuviniai nuostabūs! :-)

O plaukai, štai man kažkodėl šįkart mieliau žiūrėtųsi susukti į kokį kuoduką - kaselė labai reikalauja reabilitacijos. ;-)

Edita rašė...

Siuviniai nuostabūs! :-)

O plaukai, štai man kažkodėl šįkart mieliau žiūrėtųsi susukti į kokį kuoduką - kaselė labai reikalauja reabilitacijos. ;-)

Beata rašė...

Daikteliai tikrai dailūs. Dievinų viską, kas yra rankų darbo :-)

Rūta rašė...

Dėkui Edita. Pasitaršę plaukai, nenuneigsiu. Nors ir šiaip man jie sunkiai rišasi, trumpoki, slidus.

Dėkui Beata, malonu.

Supergirl rašė...

Ach Ruta,del tavo rankiniu numirti galima! Talentingas zmogeliukas esi.

Ta pirma kokia faina! Kaip tik kazko panasaus noreciau, patogi tokia i darba keliaut butu. O antroji visgi ne mano skonio - forma nepatinka:)

Atrodai puikiai, kaip visada, nera ka pridurti:) Ir pavydziu, kad nemegsti aksesuaru, nes as tai kaip sarka, niekada per daug nebus! Pamatau ka nors grazaus, uzsimanau.. Nors nesioju nedaznai, nes darbe negalim aksesuaru devet..

EvaForeva rašė...

You are really getting into bags lately! And leather in general! Very cool!

Birut rašė...

Oh, negaliu atsistebet, kad kuo toliau tuo labiau rankines atrodo vis profesionalesne, lyg pirktines ((:

Anonimiškas rašė...

žaviuosi tavo darbeliais! prašau, išduok paslaptį, kokia siuvimo mašina siūni rankines, nes mano paprastute odos neįveikia, o kaip tik turiu vieną darbelį padaryti :(

sonatta rašė...

o! labai giriu už siuvinius!

Violeta rašė...

nuostabiai atrodai, grožis tu :) Rankinės nepriekaištingos :)
o su papuosalais anksciau nedraugavau taip pat, visiskai. Ir dabar nemegstu apsikraut, bet po truputi kazkaip pradejau itraukt juos, prisijaukinau.. nors visad renkuosi arba masyvesnis ziedas ir daugiau nieko, arba tik pakabukas, arba tik auskarai. ne šarka žodž :)

mirattes rašė...

WOW na jau rakiniu grozis ir kruostumo lygis neispasakytas. Super, saunuole. mano siuvimo masina visai uzdulkejusi ir nerandu progu jai pravedinti. Nors jau medziagu suknelems per ziema kalnus esu prisikrovusi

IoT rašė...

Rankinės tikrai labai labai gražios. O ypač paskutinioji.

Tik man labiausiai žavėjo plaukų kasytė. Xixixi :)

Anonimiškas rašė...

nuostabi rankinė! viskas. noriu tokios :>

yummy peony rašė...

I simply love the collar on your dress, so simple yet so elegant!

Rūta rašė...

Dėkui visiems.

Supergirl - aš taip rūbus "siurbiu" reikia man jų ar nereikia. o pažvelgus į papuošalus parduotuvėje vis suveikia proto balsas, jog vistiek gi nenešiosiu. Ir kartais veltui, nes kitąkart ir norint kažką užsidėti nėra ką. kitas dalykas- jog geri gražūs papuošalai kainuoja nemažai. Tada protas suveikia " tiek mokėti už tokį mažą daiktą"? Ir vėlgi papuošalų dėžutė lieka tuščia.

Anonimiškas – siuvu ne buitine mašina, pramonine Siruba. Šių odų mano buitinė nebūtų susiuvusi.

Violeta - kažkados ir aš maščiau jog galbūt reikėtų pradėti nuo žiedų. Bet kai hobis siūti odą, išeidamas iš namų tiesiog apsižiūri ar nėra kur ant pirštų lipalo prilipę, ar nėra kokių em.. atvirų žaizdų... Tai kitų žvilgsnių nelabai norisi į rankas nukreipinėti =D

Thanks EvaForeva, Yummy Lavender.