2011 m. lapkričio 17 d., ketvirtadienis

Friends/Draugai

  This summer I threw a party with my (girl) friends, where we all brought clothes which we just don’t like/don’t wear. And we were all surprised, how different those clothes were. In Lithuanian we use to say “Look at my friends, and you will know more about me”. And although style of my friends doesn’t directly talk about my style, it reflects my understanding of beauty more than well.  
  Vasaros viduryje su draugėmis surengėme apsikeitimo gerais, bet tiesiog nenešiojamais rūbais vakarėlį. Visos net nustebome,  kaip stipriai  skyrėsi kiekvienos mūsų atsineštas asortimentas.
  Sakoma: “Pasakyk, kas tavo draugai, ir pasakysiu, kas tu” . Susimasčiau - ar galėčiau tai pritaikyti ir aprangos klausimui?  
  Nei vienos  draugės stiliaus negalėčiau įvardinti kaip itin panašaus į mano. Nors tam tikrų mėgiamų dalykų rasčiau su bene kiekviena. Viena lygiai kaip aš beprotiškai myli spalvas, kita myli langučius, trečia gėlėtas sukneles, ketvirta net ir siaučiant didžiausiai siaurų džinsų madai renkasi platėjančius, penkta visada diržu paryškina savo ir liauną liemenį…  Bet  būtent  ši įvairovė ir atspindi mano grožio suvokimą aprangoje.  Kaip neįdomu būtų, jei visos rengtumėmės panašiai!
  Beje,  naujų namų nesuradusių rūbų liko vos keli vienetai.

Handbag - made by me; skirt – Old Navy; blouse - Pull&Bear; cardigan - Promod; shoes - Zara;  scarf – Lindex;
Rūta

4 komentarai (-ų):

Carolyn rašė...

I love your outfit with the olive green skirt and the soft brown cardigan! Looks gorgeous with your hair!

Rūta rašė...

Thanks Carolyn! It's just a very simple outfit that I wear quite often. I always fall in love with all brownish shades when autumn comes.

Unknown rašė...

Žavu :), o pamušalo žaismingumas ir etiketė su vardu - gražumėlis.

Mes su draugėmis tai be proto skirtingos: viena vilki tik juodus drabužius, kita karštligiškai vaikosi madų, trečia negali gyventi be aksesuarų. Bet tos skirtybės mane ir žavi, ir kartais nejučia pagaunu save, jog iš vienos draugės skolinuosi juodą spalvą, iš kitos kažkokį madingą daikčiuką, o iš trečios pasiimu meilę papuošalams :)Ir taip formuoju savo aprangos derinukus :)

Gražaus rudens :)

Rūta rašė...

Dėkui, Ema. Kartais būna gatvėje pamatai kokią draugių kompanija kur visos vienodos - vienas įdegis, ta pati plaukų spalva, vienodo "tono" makiažas, panašaus atspalvio ir modelio džinsai, tamsūs batai, po juodą paltą... na argi čia būtų ok? =)
Esu net kelis kartus sulaukusi klausimo, jog va kadangi man apranga yra baisiai svarbu gyvenime, tai matyt ir į draugų stilių kreipiu didelį dėmesį. Na taip, žinoma, dėmesį atkreipiu - pastebiu. Bet ir tiek. Tai absoliučiai neįtakoja bendravimo su žmonėmis.