2012 m. sausio 26 d., ketvirtadienis

Price, Quality and Beauty/Kaina, kokybė ir grožis

  It‘s always a dilemma between price, quality and beauty when buying things. And it‘s always even harder with shoes. First of all, you need at least average quality here - shoes must be comfortable enough to wear them. Secondly, you usually can‘t (for example) buy something imperfect and work on it – that’s what I quite often do with clothes. What do you do, when you can’t find that perfect thing – do you buy “just something”, or don’t buy anything?
  Batai  visada atsipjauną riebiausią mano aprangos biudžeto pyrago dalį.  Nors nesu iš tų, kurie juos itin sureikšmintų – „Geriau jau maišas ant kūno, bet batai turi blizgėti!“.
  Bėda ta, jog perkant batus sunkiau nei kitur leistis į kompromisą tarp kainos, kokybės ir grožio. Visi trys aspektai apskritai visada  aukštyn ir žemyn keliauja kartu: kokybę pagaminti kainuoja, ir išorėje ji ilgainiui atsispindi. O čia dar nedidelių fluktuacijų sunkiau dairytis: be bent jau vidutinės kokybės batai nebus patogūs,  ir net  trumpalaikės grožio funkcijos neatliks.
  Tad pakėlus biudžeto kartelę, bet vis dar neradus kažko atitinkančio visus reikalavimus (o taip bent man nutinka  dažniausiai)  vienintelis klausimas lieka pirkti bet ką, ar nepirkti. „Būti ar nebūti“ – kaip Hamletas pasakytų.
Handbag – made by me; dress- Esprit; shoes- Luca Cavialli; vest – Express; scarf, belt – second hand; tights – Marks&Spencer
Rūta

18 komentarai (-ų):

Loreta rašė...

Labai grazi rankine :)be juodos noretusi dar pamatyti tokia pat, tik spalvota :)

Everyone loves fashion rašė...

labai patiko rankine :) P.S. Kaip tau nesalta? :)

Rūta rašė...

Loreta - tai kad visi spalvotas nori tik "pamatyt", o kai iki "savęs" prieina - nori juodų.. Dėkui.

Everyone loves fashion - čia seniau foto darytos, ne šią savaitę. Bet šiaip po lauką be palto nevaikštau, žinoma, nesijaudinkit; Tiesiog ką kiekvienakart tą patį paltą rodyti, tai va išlėkiau dviems minutėms į kitą lauko durų pusę su "po paltiniu" variantu - nusifotografuoti.

Jovita rašė...

Tavo rankinės kaskart vis labiau stebina. Aukštas lygis, tikrai! O tu jas darai su skyreliais ir kišenėlėm ar vieno skyriaus?

Žinai, kita moteris sakytų, batai ir rankinės atriekia didžiausia pyrago dalį :)

P.S. Labai mielas namukas ir kiemukas.

mirattes rašė...

Tikrai rankiniu kokybe ir isvaizda vis kyla i virsu. Tobuleji akyse! As vel nusipirkau rankine ir tik po to apie tave pagalvojau. Nu noretusi tos vienetines labai. Gal apie pavasire teks galvoti

Julija rašė...

Nuostabi rankinė: tiek dizainas, tiek dydis, tiek odos pasirinkimas. Tikrai labai gražu :)

micefee rašė...

Labai patiko rankinė. Ir aš prisidėsiu prie pagyrų, kad darbai tobulėja.

Akvilina rašė...

O siaube, kokia grazi rankine! Pasaka!

Anonimiškas rašė...

O iš kur šie batukai? labai gražūs! rankinė taip pat pasakiška. jau kurpiu laišką su užsakymu (:

Anonimiškas rašė...

Sveika, Rūta! Komplimentai už tavo darbus! Gal gali išduoti vieną paslaptį, kaip padaryti, kad rankinė būtų tokia standi, ar čia oda kieta ar darai kokį pastandinimą, jei taip tai kokį? Ačiū! Miglė

fillthecity rašė...

o jau rankinės dailumas neišpasakytas! baisiausiai nervavaus kai nespėjau tokio modelio Zaroj įsigyt. Minimalistinė, bet ta simpatiška forma padaro ją išskirtine :)

Virginija rašė...


Labai smagūs, nenuobodūs (man surasti tokius sau būna didžiausias iššūkis) bateliai ir nerealiai kokybiškai atrodanti rankinė - super!

Dina rašė...

Ne visai į temą, tačiau norėjau pranešti, kad esi nominuota į Stylish Blogger Award 2012 :)

Vasare Nar rašė...

Labai grazi tashe :) niiice!

Rūta rašė...

Jovita – dėkui. Įvairiai darau, kaip reikia. Man asmeniškai nepatinka kai būna daug visko viduje primakliuota, poros nedidelių kišenėlių maksimum; vistiek dažniausiai prasegu ir metu, neturiu kantrybės dėlioti į skyrelius daiktus. O kai jau reikia, tai ieškau tada =)

Mirattes, Julija, micefee, Akvilina - dėkui, malonu.

Anonymous - kažkurioje parduotuvėje Cup‘e pirkau, net nepasakysiu pavadinimo. Bet jie ten prie paskutinio likusio dydžio buvo, matyt išvis kokios senesnės kolekcijos. Dėkui!

Anonymous 2 - taip, čia šiuo atveju buvo ir oda kieta, plius paklijuota storos standžios medvilnes audiniu. Kietai formai be paklijavimų – sunkiai...

Dėkui Toma, Virgillija, Vasare!

Dina – super malonu!

Dare rašė...

Pritarsiu Tomai - pirma mintis apie rankinę - "nespėjau panašios pasičiupti Zaroje!!!" :)

Rūta rašė...

Dare - kūrybiškumo čia ir nereikia ieškoti=)

Šios rankinės istorija tokia, jog neaukšto ūgio mergina norėjo panašios rankinės į populiarųjį Zaros modelį, tik kiek mažesnės labiau pritaikytos jai + patogesnių rankenų, + ilgos rankenos; + sunormaliu patikimu užsegimu ( t.y. užtrauktuku).

Ugnė rašė...

Rankinė tokia gana paprasta, bet labai dailiai atrodo, todėl mielai nešiočiau ir pritaikyti visur lengva. :)
O man taip pat labai dažnai kyla problemų dėl batų pirkimo - tai tie negerai, tai tie negražiai atrodo, tai tie netinka, tai tų kaina per daug didelė.. :D