2012 m. liepos 4 d., trečiadienis

Dye/Žaidžiame su dažais

  Pamenate šią suknelę? Pačią gražiausią visame pasaulyje, nuostabios žalios spalvos.  Deja, jos šilkas nebuvo kokybiškai dažytas ir beskalbiant vietomis vis „išleisdavo“ spalvą. Galų gale dėmės tapo ryškios ir suknelė atgulė į spintą – kol sugalvosiu gelbėjimo planą.
  Sugalvojau tik prieš kelias savaites:  nupirkau bordo spalvos audinių  dažų su mintimi perdažyti  „kaip nors netvarkingai“. „Netvarkingo“ efekto liko mažiau nei planavau - matyt, persistengiau su dažų koncentracija ir nepakankamai pasistengiau su segtukais. Realiai suknelė ruda, tik iš arti įsižiūrėjus matyti, jog tą efektą kuria vietomis prasimušanti „foninė“ žalia, išryškėjanti  bordo arba abi spalvos, susiliejančios į tiesiog rudą.  Rezultatu  esu daugiau nei patenkinta.
Handbag – made by me; dress – re-dyed; shoes and cardigan – H&M; tights – Tesco; earrings – gift; belt – second hand
  Rankinė – vienas sudėtingesnių ir įdomesnių kada nors darytų projektų, visa supinta iš dvigubų odos juostų. Darbo tikrai daug, bet būtinai kadanors kartosiu.  
Rūta

7 komentarai (-ų):

juicyknits rašė...

Gražiai sukombinuota. Labai labai.

Unknown rašė...

kaip visada- nerealu!

Pam in U.S. rašė...

Amazing work! Even when I can't read anything, I "read" your blog regularly because your bags are so gorgeous--and I enjoy your outfit photos, too!

Unknown rašė...

oho! na ir rankines siuni..superines tiesiog, varvinau seile ziuredama :)tikrai nauja sekeja!

Sandra rašė...

Pas tave viskas visuomet atrodo nuostabiai:)

merryla rašė...

Beautiful color and great work!

Akvilina rašė...

Eina sau kokia nereali!!