2010 m. lapkričio 22 d., pirmadienis

Menswear/Vyriški rūbai

  Do you borrow clothes from your second half? Or maybe you look for something in men department on purpose? I never tried that men shirts or t-shirts trend (probably because I never really liked skinny pants or leggings), and “boyfriend” jeans - also not my style. But when it comes to accessories, I know: if I need something simple and solid looking, it‘s worth to visit menswear sections. My only and beloved watch was found among „men watches“, so were almost half of my knitted hats. A few times we had little “battles” at home when "me and he" both wanted to wear the same scarf. Of course I was the one who had to choose something else, as my flowered lace scarves are not an option for him. 
  This time no sewing project, just photos from picnic with friends  when it wasn’t so cold and rainy.
  Ar iš savo antrosios pusės skolinatės rūbus? O gal tiesiog sau konors tikslingai ieškote ir perkate vyriškame skyriuje? Aš pati nebuvau pagauta mados aprangoje pritaikyti vyriškus marškinius ar marškinėlius (galbūt dėl to, jog nemėgstu nei „tympų“, nei siaurų kelnių), o ir vadinamieji „boyfriend“ džinsai – ne visai mano stilius. Tačiau kalbant apie aksesuarus, jau gana senai supratau: jei reikia kažko paprasto ir solidaus, į vyrišką skyrių tikrai verta užsukti. Mano vienintelis ir be galo mylimas laikrodis buvo surastas būtent tarp „men“ prekių. Iš ten pat atkeliavo ir bene pusė turimų kepurių. O dėl šalikų namuose keliskart net teko pakonfliktuoti, kai abu panorėdavome rištis tą patį. Žinoma, nusileisti tenka man: jam mano gėlėti ir nėriniuoti juk ne alternatyva...
  Šįkart jokių siuvinių, tik kažkada seniau, kai dar nebuvo taip šalta ir drėgna, darytos nuotraukos iš pasibūvimo gamtoje su draugais. Lotoso pozos nepavyko padaryti.
Dress – Calvin Klein Jeans; shoes – Zara; sweater – Promod; jersey blouse - S. Oliver; tights- Lindex, socks – Asos, hats – Asos menswear
Rūta

14 komentarai (-ų):

Moonofsilver rašė...

you are so cute. I borrow things from my second half too ^_^

Lauren rašė...

I love borrowing my fiances stuff, but I also bought most of his clothes so of course I like them!

You guys look like you had fun! You are so adorable!

Lauren
Sparrow & Urchin

mirattes rašė...

Turiu šaliką mylimiausią jau nugvelbusi prieš kelis metus ir net neplanuoju gražinti, dar dažnokai nukniaukiu diržus, o vienas jau kaip nuolatinis gyventojas mano spintoje :D
Puikiai atrodai ;)

EvaForeva rašė...

You look adorable on that hat! I love your whole outfit!

Rūta rašė...

Thanks Ruth, Lauren and EvaForeva.

Dėkui mirattes, malonu. Diržų skolintis man nepavyksta, nebent papildomų skylių pridaryčiau =')

Dare rašė...

Kaip grazu kojines su ilgaauliais :) Gaila man netinka, taip ir lieka ilgameciu neissipildziusiu noru.
Del vyrisku rubu tai mano nr.1 rankine yra pirkta H&M. Ir siaip daznai vyriski aksesuarai laaabai limpa, ypac laikrodziai.
Is rubu tai irgi lieku prie populiariausiu - marskiniai ir platus dzinsai. Tiesa, niekad neturejau is tikro is boyfriend paimtu rubu, visada moteru skyriuose rasdavau atitinkamai pasiutus, kurie atrodo kaip boyfriend. Gal del to, kad tikrieji boyfriend visgi nekaip atrodydavo realybeje - dzinsu liemuo suverztas dirzu susigaranksliuoja, marskiniu peciai baigiasi vos ne ties alkunem..

n rašė...

pralinksmino nuotraukos. Beje, pasirodo, fotografavaisi su dviem skirtingom kepurėm :))

martienn rašė...

I like UR blog ! :D
more more more ! :)
amazing !


follow me and write comment if you want ;***

Giovanna rašė...

Such a beautiful outfit!! Love it!
PS: I’m having a lovely Giveaway on my blog, you’re more than welcome to participate here:
Boho Market Giveaway
It's a gorgeus boho-chic necklace!
xoxo
Giovanna

Elaine rašė...

Totally!!! I love men's clothes :)

www.clothedmuch.com

Rūta rašė...

Dėkui visiems už šiltus komentarus.
n- taip, su dviem, o pasiėmusi buvau ar ir trečią.
Vaiva - manau net žinau apie kokią rankinę kalbi. Visai buvau pamiršusi jog ir aš rankinę-tašę kartais pasiskolinu iš draugo, ypač kai reikia trumpam kur nors išvykti - ji kaip tik tinkamo talpumo tuomet.
Buvau trumpam dingusi - užsivertusi darbais, bet mėginsiu vėl į gyvenimo ritmą įtraukti savo blog'ą.

Thanks to all for nice comments!

Estela rašė...

Peržiūrėjus nuotraukas tikrai nebūčiau pasakius, kad Jūsų garderobe yra vyriški drabužiai. Viskas atrodo taip suderinta ir moteriška. Tiesiog žaviuosi Jūsų stiliumi.

Kristina rašė...

O pas mane dominuoja vyriškos kojines :) Nuperku vyrui, bet paskui pati pasisavinu netyčia...

Rūta rašė...

Kartais pasitaiko, jog mano antroji pusė nusiperka kojines ir jos jam būna kiek mažokos - tuomet jos atkeliauja į mano stalčių. Na o kai aš nusiperku per mažas - atiduodai mamai, kurios pėda trimis dydžiais mažesnė nei mano. Nemėgstu, kai kojnės perdaug apsaudžia pėdą.