2011 m. sausio 31 d., pirmadienis

Stylish Blogger

  Labai dėkui visiems, kurie daiktų istorijas paminėjo kaip vertą Stylish blogger award –  Redai iš Animals in dresses , Jovitai iš Demonų lesyklėlių , Petit Moris , Jurgita iš Pasidžiaugimų , Raimondai iš Mėlynių upių , Bertai iš Beradiary ir Ievai iš Ievos pievų.Tikiuosi nieko neužmiršau
  Kažkados jau esu rašiusi  apie save anglų kalba, kuomet nominacijos sulaukiau iš blogerių-siuvėjų tarptautinės bendruomenės. Tad šįkart - lietuviškai:
1. Susipažinkime
2. Šokoladiniai glaistyti sūreliai – didžiausia valgoma silpnybė.
3. Esu mokslo žmogus ir visame kame ieškau priežastinų ryšių. Netgi tą patį aprangos meną suvokiu daug techniškiau nei daugelis tuo besidominčių žmonių. O požiūrį į įvairius gyvenimiškus klausimus/problemas ne vienas palaikytu šaltu, nehumanišku ar tiesiog radikaliu.
4. MAN LIETUVOJE GYVENTI GERA.
5. Nesenai draugų kompanijoje diskutavome: jei galėtum rinktis gerą kelionę arba lagaminą pilną suknelių...? Dievinu keliavimą ir bent porą kartą per metus tam išskiriu dalį santaupų. Bet tikrai pažiūrėčiau, kas siūloma tame lagamine.
6. Mano kasdieninė apranga – pustrumpė marga suknelė ir užmestas cardi. Bet dirbu ofisinį rimtą darbą ir, nors atmosfera absoliučiai laisva, vistik neretai tenka įlysti ir į dalykinius rūbus.
7. Daugumą nuotraukų blog‘ui padarome trumpam sustoję kurnors važiuodami; vasarą – pasivaikščiojimų metu. Deriniai nėra tik nuotraukoms, bet visgi jie dažnai būna „pirmasis blynas“ derinant tą naują rūbą, ar tiesiog pirminės kažkados kilusios idėjos atvaizdavimas. Kuris anaiptol ne visada būna geriausias to rūbo derinimo variantas, nebūtinai idealiai tinka man – ne modeliui, ir nebūtinai yra geras kasdieninis derinys. Nesu dizainerė, negalėčiau savęs net rimta siuvėja pavadinti, bet visgi giliai širdyje kartais norėtųsi, jog vertinimas būtų ne vien iš tos praktinės-kasdieninės pusės. Šiek tiek platesnis.
  Na o kadangi visa lietuviška blog‘ų padangė jau nominuota ir atsiėmusi apdovanojimus, tiesiog darkart paminėsiu - kulinarinius Žaidimų aikštelė ir Citrinos žievelė, stilinguosius Cherry Boutique ir Style in Kaunas , ir visai naujai atrastą Gabijos BantikBantik, „avangardinį“ Animal in dresses   ir visus kitus mano mylimus, kuriuos galima pamatyti šone Lietuviškų blogų „reklaminiame“ skyrelyje.

Rūta

13 komentarai (-ų):

RagaNaite rašė...

Aš visada galvoju, o kuo tu dirbi. Pripažinsiu nustebau, nes neatrodai iš tų merginų dirbančių office :)

Rūta rašė...

Dirbu didelėje logistikos kompanijoje, Kokybės ir aplinkosaugos vadybininkė. Daug popierizmo, labai daug =)

Anonimiškas rašė...

O man visada atrodė, kad tokie meniški žmonės nedirba, arba dirba kokį nors svajonių darbą su polėkiu :) Neįsivaizduoju tavęs ofise, nes ofiso žmonės atrodo pilki, o tu ne tokia :)
Sėkmės ir lauksiu naujų siuvinių :)

Supergirl rašė...

As tai nemanau,kad ofise vien tik pilki zmones:) Tikrai yra zmoniu ir su polekiu:)

Perskaiciau tavo irasa ir dabar taip uzsimaniau sureliu...;DD

Bantik rašė...

Labai zavios kelnes su sirdelem:>

ir aciu uz apdovanojima!!!

GinCherry rašė...

Labai patiko paskutinis punktas, nes bent dalį galėčiau pritaikyti sau :)

Ir labai dėkui :)

Karolina rašė...

Ačiū labai už tai, kad aš tau "stylish" :))
Nuotrauka toookia miela!

Rūta rašė...

anonimiškas – įtariu toks įspūdis susikūręs dėl to, jog daugumą blogus rašančių žmonių yra jaunesni studentai, moksleiviai, dar yra „mamų“ kategorija. O jei žmonės dirba „normalius darbus“, apie tai bloge tikrai nelabai plečiasi pasakoti – kitokios atsakomybės.
Šiaip aš pilka laikau kiek kitokią visuomenės grupę.

Supergirl – aš visada noriu šokoladinių sūrelių.

Dėkui Bantik, Karolina - ir prašom.

Gin – man regis dauguma asmeninio stiliaus blogerių, ypač čia lietuvoje, tą galėtų pritaikyti sau. Kartais mane tikrai stebina tas automatinis atmetimas, jei kažkas nėra tobula. Kaip įmanoma gyventi ar jaustis laimingam, jeigu viskas aplinkui pilka, niūru, nevykę, pigu, bomžiška, kaip sūriai, kaip nėščios, kaip rudmėsės, kaip kekšės, kaip karvės ir arkliai ar kaip iš koncentracijos stovyklos ir t.t.t. Ta prasme... nejaugi žmonės iš tikro šitaip viską mato?

Kristenst rašė...

Sveika, Rūta. Tavo blo'gas taip pat paminėtas kaip Stylish ir newmoonandeclipse.blogas.lt tinklalapyje.
Geros dienos. :)

Carolyn rašė...

Is this a picture of you?

Rūta rašė...

Dėkui, Kristen.

Carolyn - yes, that's me. I didn't have patience to translate everything into english this time, sorry for that.

gincherry rašė...

Ruta, ash visada situo irgi stebiuosi ir del to esu atsipalaidavus cia :) Nesakau,kad einu riebaluotais plaukais ar dar kazkaip netvarkingai, bet nera tos itampos kaip Lietuvoje :) Tu neturi jaustis tobulas, kad jaustumeisi gerai :)

A rašė...

What a lovely, lovely photo! Just great. :D