2011 m. birželio 29 d., trečiadienis

Mill Street/Malūnų gatvė

  I guess we all have our favourite clothes. Those, which we choose, when don‘t know what to wear and don‘t have time for experiments. Or if those experiments just don‘t work. Clothes, that make us feel more confident, more beautiful. That you could wear almost everyday. Even in a bad mood. Like best friends.
  Vienus rūbus pamilstame labiau nei kitus. Juos mielai nešiotume nors ir kiekvieną dieną. Su jais kiek daugiau pasitikime savimi. Užsivelkame vėluodami, paskutinėmis akimirkomis išbėgdami iš namų. Arba jei "nepasitvirtina" visi kiti ką tik išsimatuoti deriniai. Kai tiesiog nėra nuotaikos. Tarsi geriausi draugai – visada gali kreiptis pagalbos.
  Šios vasaros mano mylimiausių titulą pelnė dvi suknelės: ilga, kurią dar kažkada tikiuosi parodyti ir čia, ir ši berankovė languota - jau matyta. Rankinė - naujas siuvinys, jau n-toji tokio modelio. Tiesa, gyvai ji kiek kitokios spalvos – ne ryškiai raudonos, o burgundiškos bordo. Versta oda.
Handbag - made by me; dress - Mademoiselle Tara by Tara Jarmon; cardigan - Mango; shoes - Shellys; scarf - gift
Rūta

19 komentarai (-ų):

Supergirl rašė...

Nieko naujo neparasysiu, tik eilini karta pasikartosiu - nuostabus tavo ranku darbai:) Verstos odos man ypatingai patinka rankines:)
Del drabuziu mylimuku - tai tikrai tokiu turiu ir savo spintoje:) Dazniausiai tai buna pilki dzinsiukai so smagia maikute, nes paskutiniu metu del susiklosciusiu aplinkybiu suknytes retai nesioju..

Smiliuxxx rašė...

Tavo darbai NUOSTABŪS!!! Kuo toliau tuo labiau užsimanau rankų darbo rankinės... O ši viena man iš gražesnių - spalva priverčia ją įsimylėti!

Falling on the ground minds

Akvilina rašė...

Nu ir grozis!
O del tu mylimiausiu rubu, tai tikra tiesa. As turiu savo kombinacija, kuri jau net gavo uniformos varda. Galeciau visa spinta uzpildyti patogiais dzinsais ir balta maikute ir man daugiau nieko nereiketu 80% visu apsirengimo atveju :)

Carolyn rašė...

Very true. I could wear 50% of my wardrobe 90% of the time, and I struggle to make myself wear the rest! Perhaps I shouldn't....
You look very pretty in this outfit, and I love the bag.

AurėjaFėja rašė...

Labai graži rankinė. Jau kurį laiką apsilankau tavo bloge, bet vis negaliu patikėti, kad pati savo rankomis kuri tokias grožybes :)

http://aurejafeja-perpetuo.blogspot.com/2011/06/some-photos.html

Anonimiškas rašė...

Noreciau Tavo darbu - rankiniu.

Claire M. rašė...

Nice red bag! love it ;)

Anonimiškas rašė...

Tavo siuviniai tikrai labai grazus ir uz tai as tave gerbiu, bet nesupyk - tu nemoki derinti rubu... Visko tiesiog perdaug ... Violetines pedkelnes ir dar raudona tase. Visiskai nedera... Nepyk ;(

IoT rašė...

Tu nepyk, bet tu atrodai tikrai puikiai-suderini tai kas, rodos, nesuderinama. Tik va rašyk, prašau daugiau :)

Vasarė rašė...

Atradau tavo blog'ą vos prieš porą dienų, bet jau spėjau peržiūrėti visą ir susižavėti! Nuostabūs siūti drabužiai (absoliučiai visi) ir rankinės (na kelios man buvo nelabai).
O šio post'o derinys taipogi fantastiškas. :)

Indigo Butterfly rašė...

Atrodai labai gražiai :) Man labai patinka tavo stilius, toks šiek tiek vintažinis, tačiau labai elegantiškas ir orginalus. Ką tik atradau tavo tavo bloga, tikiuosi tapti nuolatine jo skaitytoja :)

www.into-indigo.blogspot.com

newyorkcitystranger rašė...

Labai grazi ir idomi rankine, jums reiketu atidaryti savo maza parudotuve (elektronine), tikrau atsiras daug pirkeju :)

Elaine rašė...

you always have the best bags! true talent.

Supergirl rašė...

Laukiam nauju irasu:)

Anonimiškas rašė...

Kur prapuolei, Rūta? ;o

Egle rašė...

Kooookia rankinė! Kokia rankinė! Ir aš tokios noooooriu.
P.S. labai jau ilgam dingusi, o taip smagu būtų nosį kyštelt į rudenėjančią tavo spintą ;)

Anonimiškas rašė...

Tai kur dingo Ruta? Nuo birzelio menesio uzdulkejes blogas... laikas butu nupusti tas dulkes ir atnaujinti rudens kolekcija;)

Anonimiškas rašė...

nuostabi tavo rankinė!
pati žadu pradėt siūti,tad būtų įdomu ar su paprasta siuvimo mašina siūvi? ir kaip tavo mašinos modelis vadinas :)))

Rūta rašė...

Dėkui visiems nepatingėjusiems palikti komentarą.

Supergirl – man irgi be galo patinka verstos odos rankines, tik kiti retai tokiu papraso pasiuti. O dzinsai man vasara nemegstamiausias rubas. Tik vakarais uzsidedu – uodai siunkiau prakanda.

Dekui Silw. Spalva is tikro labiau bordo nei raudona, tiesiog nuotraukose neisejo jos perteikti.

Akvilina – turbut 95 procentus mano spintos sudaro sukneles ir ant ju devimi susegami megztukai. Uniforma, ne kitaip. Nera kuo didziuotis.

Thanks Carolyn, Claire M., Elaine

Dėkui AurėjaFėja.

Anonymous – tase bordo, o pedkelenes alyvines. O bet taciau violetine su raudona pagal kokias taisykles negali buti suderintos, kaip ir bet kurios kitos spalvos? Ypac turint omeny sio sezono tendencijas.
Bet - kaip jau ne karta rasiau - zinau, jog tai, kas man spalviskai grazu ir dera, kitiems daznai negrazu ir nedera. Ypac kai salia visu subjektyviu faktoriu zmones kartais spalvas tiesiog mato\suvokia siek tiek skirtingai.

Dekui RagaNaite, Indigo Butterfly.

newyorkcitystranger - dekui. Reiketu, zinau, bet deja ne taip ir paprasta ta igyvendinti.

Ir dekui visiems manes pasigedusiems! Kaip matyt ir dauguma zmoniu vasara - bandziau i nemazejanti darbo kruvi isprausti atostogas. Sekesi sunkiai, o dar ir ligu pasigauti sugebejau, bet po turputi griztu i vezes.

Anonymous - siuvu su pramonine siuvimo masina. Bet kokia storam audiniui siuti sureguliuota masina siutu ir oda. Bet ir mano buitine Janome RX18s nestorus sluoksnius susiudavo, tiesiog reikedavo atitinkamai pasiplanuoti darbu eiga.