2011 m. rugsėjo 26 d., pirmadienis

Black Bag/Juoda rankinė

  Before starting this blog I always complained to my few closest people that I don‘t communicate about style/fashion as much as I would like. So I was hoping that blog will help me there. It really did. First of all, I learned how to express my minds. And it also occurred that a lot of people simply didn‘t knew about my passion for clothes. Now they know. And now what I write here is not only my thoughts, but something that came from a discussion with friends.
  This is more than I expected from this blog.  
  Vienuose iš pirmųjų įrašų pasiskundžiau, jog man visada kažkiek trūko bendravimo apie  aprangą, ir galbūt blog‘as užpildys šią erdvę. Žinoma, yra keli žmonės su kuriais galiu kalbėti bet kiek ir apie bet ką, tačiau su ne tokiais artimais anksčiau niekada nebūčiau plačiau diskutavusi mados klausimu. Ir štai - rašydama pati išmokau aiškiau reikšti galvoje kirbančias mintis. O, pasirodo, ir didelė dalis pažįstamų net nežinojo apie šį mano hobi. Dabar žino. Ir susitikus  patys pakreipia pokalbį aprangos tema. Ir ta natūraliai išsirutuliojusi diskusija vėliau virsta įrašu. 
  Tai gerokai daugiau, nei aš tikėjausi iš blog‘o, pradėdama jį rašyti.
Handbag – made by me; dress and shoes- Zara; tights – Marks&Spencer; blazer – L’Autre Chose
Rūta

13 komentarai (-ų):

Perfect rašė...

Sveika sugrįžusi po pertarukėlės. Labai dailiai atrodai, o paskutinė rankinė.... Pasakyčiau - siūlės- toooobulos.
Laukiu tavo naujų įrašų.

mirattes rašė...

Rūta, o tu kur nors viešoje erdvėje pardavinėji rankines?

Violeta rašė...

kokia graži rankinė :) kur jas visas dedi, jei sakai, kad nesiuvi pagal užsakymus? pilnos spintos rankinių, nekitaip? :) džiaugiuos, kad blogas viršijo lūkesčius, su tuo labai sveikinu :)

Rūta rašė...

Perfect - dėkui.

mirattes - noup, neturiu tokios erdvės. Bet tikiuosi netolimoje ateityje turėti.

Violeta - tai jau biškutuka siūnu, tikrai kad netilptų spintoje tiek. Tik kad mano darbų tempas toks gerokai letesnis gaunasi nei norėčiau, o dar ir šiaip visokių trikdžių/trukdžių atsiranda. Kaip ir visiems... visur.. visada =) dėkui.

Ieva rašė...

Suknele labai super!

Carolyn rašė...

Such a beautiful bag :)

Karolina rašė...

Labai gražiai atrodai :) Aš vis dar negaliu patikėt, kad galima tokią tašę savomis rankomis padaryti :)

mirattes rašė...

Labai laukiu rankiniu prekyboje. Labai mielai isigyciau ir neta neabojoju, kad myleciau

jurajura rašė...

aaa..rankine...as taip ir nesulaukiau savo :///

Violeta rašė...

žinau su tais trukdžiais kaip yra, oj.. tikrai susiduriu, per daug visko, kad galėtum atsiduot tik siuvimui, o kur dar galvojimai apie užsakymus...aš tai sau nesuspėju pasisiūt tiek kiek suplanavus.. vienas išeitis - reikia mesti darbą :) arba mesti miegą!

Sandra rašė...

Puiki rakine, tos kniedes prie rankenu primena Balenciaga kazkiek, bet vistiek atrodo savitai :) Auksines rankeles turi :)

Sandra
Kur mano raktai?

Rūta rašė...

Ieva – malonu.
Carolyn – Thanks.
Dėkui Karolina. Tai kad nieko čia „nepadaromo“ nėra kai darai =)
Mirattes – malonu girdėti. =)
Jurajura – kaip tik praėjusią savaitę bandžiau surinkti visus vėluojančius, primirštus ir pan darbus.. bet matyt kažką pražiopsojau…?
Violeta – aš visko prisiplanavusi tiek, kad tikrai baisu. Rūbą sau paskutinį kart matyt pavasarį tik pasiuvau, kas man yra labai seniai. Jau net nebeturiu kuo apsirengti =)
Dėkui Sandra. Šiaip toks rankenu tvirtinimas yra vienas iš “tradicinių” būdų rankenoms tvirtinti, tikrai dažnai ir daug kur sutinkamas.

rūbai internetu moterims rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.