2010 m. sausio 21 d., ketvirtadienis

Daiktai ir vardai / Things and names

Vakar užbaigiau dar vieną, jau trečią stačiakampį vidutinio dydžio rankinuką. Gaminu be jokio šablono ir eksperimentuoju su smulkiomis detalėmis, tad jie šiek tiek skiriasi. Tobulėja. Šis neturi kišenėlės priekyje kaip seniau pristatyti, bet turi net 2 sagteles. Ir oda jau kažkur matyta turėtų būti. Pamušalui – užsilikusi tikro vintage medvilninio audinio iš močiutės palėpės atraiža. Priderinta prie suknelės – argi ne žavu?!
Ir dar – sugalvojau, jog reikia savo rankines kažkaip pavadinti. Kaip? Na tas, kurias siūnu kažkam, jų vardais ir vadinsiu. Kaipsakant: nebūtina būti Alexa Chung, kad turėtum savo vardo rankinę: užtenka būti mano drauge! Savo vardu pavadinti turbūt būtų negarbinga, tad šiai visai rankinukų serijai duosiu vardą Laura.
Taigi: Laura Bag, 3rd edition =)




Finally new thing finished: third rectangular bag, this one with two buckles and no front pocket. You should have already seen this green leather somewhere! And vintage fabric that I found at my grandmothers loft some time ago for lining. I already have dress from it.
I really need names for my bags. But I’m absolutely lack of ideas. So for now let it be name of someone whom I was sewing the bag . It would be unfair to give mine, so I will name this group of bags „Laura“  - she got this one.

Rūta

2 komentarai (-ų):

fromParis rašė...

norėčiau sužinot, su kokia mašina siuvi rankinukus ir kokią odą naudoji. ;> brūkštelk man į fashionchopper@gmail.com ;>

Rūta rašė...

Sveika,
šiuo metu rankines siuvu su pramonine Siruba mašina, tikslų modelį pažiūrėsiu brūkštelėsiu vėliau. Pirkau ne naują su mechaniko pagalba pilnai "atremontuota" ir pritaikyta storesnių audonių siuvimui.